Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών

Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών
Πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο, το ενιαίο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών (13-18 ετών). 
Ήταν ένα αποφασιστικό βήμα της Ομοσπονδίας, να γίνει το πρωτάθλημα αλλά στις 7 Περιφέρειες συγχρόνως, για να μην έχουμε το μεγάλο συνωστισμό, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο που ενέκρινε η ΓΓΑ. 
Ύστερα θα ενωθούν τα αποτελέσματα όλων των περιφερειών και θα ανακηρυχθούν οι πανελληνιονίκες με τη σειρά.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Γιάννης Ευαγγελίου δήλωσε σχετικά: «Τελείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης με απόλυτη επιτυχία. Κατακτήθηκαν περίπου 10 μετάλλια εδώ στα Γιάννενα, που δείχνει το επίπεδο των αγώνων και την προσπάθεια των αθλητών. 
Θέλω πρώτα λοιπόν να συγχαρώ τους αθλητές-τριες για τον αγώνα τους αλλά κυρίως για τη συνεργασία τους όσον αφορά το πρωτόκολλο διεξαγωγής λόγω του κορωνοΪού. 
Για τους ίδιους λόγους να συγχαρώ και τους προπονητές τους και τις διοικήσεις των σωματείων. Από οργανωτικής πλευράς τώρα η επιτυχία ήταν μεγάλη, καλύπτοντας το πρωτόκολλο επακριβώς, κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. 
Σε αυτό συνέβαλλαν οι εξής τους οποίους ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δια του παραρτήματος στα Ιωάννινα που κάλυψε την θερμομέτρηση των εισερχομένων στο κολυμβητήριο. 
Την Διοίκηση του ΠΕΑΚΙ που ήταν αρωγός σε κάθε αίτημά μας εξοπλισμού και κάλυψε πλήρως την απολύμανση του χώρου πρίν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Την Αγωνόδικο Επιτροπή που ανταποκρίθηκε πλήρως στο ρόλο της και με τις παρούσες  συνθήκες.
Επίσης ένα ευχαριστώ στους γονείς, τους μεγάλους αυτούς αρωγούς του αθλήματος που έδειξαν αυτοσυγκράτηση, αν και ήθελαν τόσο πολύ να δούν τα παιδιά τους.                                                                                                                  
Το πείραμα της ΚΟΕ πέτυχε. Για το καλό των παιδιών, των σωματείων και της κολύμβησης. Αποδείχθηκε ότι όταν συνεργαζόμαστε, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Μπορούμε να λειτουργούμε και υπό  δύσκολες  συνθήκες. 
Μένει τώρα το πανελλήνιο τεχνικής κολύμβησης το προσεχές Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη για μας, για να ξεκουραστούμε όλοι  και να απολαύσουμε το υπόλοιπο του καλοκαιριού».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο κολύμβησης κατηγοριών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3982054557460912014
Σχόλια
item