Φωτιές στην Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ Φωτιές στην Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτιές στην Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ

Φωτιές στην Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ

Το ενδεχόμενο εμπρησμών εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. μετά από τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει στην Ηλεία, τις τελευταίες ημέρες.

Στην περιοχή βρίσκεται ήδη μεικτό κλιμάκιο, προκειμένου να διερευνήσει τις φωτιές που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάστημα λίγων ωρών, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Η στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές, όταν δηλαδή έπνεαν ισχυροί άνεμοι, η απόσταση αλλά και ο αριθμός δημιουργούν ερωτήματα για τα αίτια.

Συνεχίζουν να καίνε οι φωτιές στην Ηλεία

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει φωτιές στην  περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας, στον Λασιώνα και στην Ωλένη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, με ισχυρές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο. 

Το βράδυ της Κυριακής, δε, ξέσπασε φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλυβάκια, του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στη δασική φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στις Κεχριές Κορινθίας παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις για την περιμετρική της φύλαξη.

Παράλληλα, η φωτιά στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας είναι οριοθετημένη και επιχειρούν 114 πυροσβέστες, 24 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτιές στην Ηλεία: Πιθανούς εμπρησμούς εξετάζουν Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8623968495412934165
Σχόλια
item