Άρτα: Και οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό για τους αστυνομικούς της Άρτας!


Άρτα: Και οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό για τους αστυνομικούς της Άρτας!"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας και κυρίως στην Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας για την εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε και την Ο.Π.Κ.Ε. Άρτας, για τις από κοινού με την ανωτέρω ομάδα, συλλήψεις, που οδήγησαν  στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δρούσε σε περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας...
Ειδικότερα μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη ομάδας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, με αποτέλεσμα να έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής, 23 περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων  σε σπίτια, τελεσμένες και σε απόπειρα, που έγιναν σε περιοχές της Άρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Λευκάδας και Αμφιλοχίας.
     
Οι Αστυνομικοί της Άρτας, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, δίνουν καθημερινά αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας και εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών".
  
- Ο -                                                                                    - Ο -
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΤΟΡΗΣ Δημήτριος                                       ΣΓΩΡΑΣ Σωτήριος
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Και οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό για τους αστυνομικούς της Άρτας!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5829719654054655038
item