Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό βίντεο με τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό βίντεο με τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό βίντεο με τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό βίντεο με τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης | tlife.gr
Το καλοκαίρι της Τατιάνας Στεφανίδου έχει το γαλαζοπράσινο χρώμα του Ιονίου, καθώς τα Επτάνησα αποτελούν εδώ και χρόνια τον αγαπημένο της προορισμό για τις διακοπές της.
Αμέσως μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεων του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου, οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί με την κόρη τους, Λυδία, στο Ιόνιο Πέλαγος, προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι. 
Η όμορφη οικογένεια κάνει tour στα υπέροχα νησιά και επισκέπτεται γραφικά χωριουδάκια και μαγευτικά μέρη, που γνωρίζουν μόνο λίγοι.
Σε καθημερινή βάση η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους δείχνοντας μας όλα όσα της αρέσουν. 
Το μεσημέρι της Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με τα γαλαζοπράσινα και γεμάτα ψάρια νερά της Ιθάκης δίνοντας μας μια γεύση από την ημέρα της.
Δες το βίντεο:
Αναμφισβήτητα, το τοπίο είναι εντυπωσιακό!

epirusblog.gr
5 of 5
Τατιάνα Στεφανίδου: Το εντυπωσιακό βίντεο με τα κρυστάλλινα νερά της Ιθάκης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2095841344287279355
Σχόλια
item