Γιάννενα: Άλλαξαν όψη οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα!

Γιάννενα: Άλλαξαν όψη οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα!
Στο κοινό δίνονται ξανά σταδιακά οι αθλητικές εγκαταστάσεις, αρμοδιότητας του Π.Ε.Α.Κ.Ι., προκειμένου να επιστρέψει και η αθλητική ζωή του τόπου σε μια κανονικότητα.
Έτσι την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιουλίου ανοίγει ξανά το Κολυμβητήριο στη Λιμνοπούλα, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που… επιβάλλει ο κορωνοϊός!
Άλλαξε όψη!
Βέβαια η περίοδος του lockdown δεν πήγε χαμένη, καθώς η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκμεταλλευόμενη το χρόνο εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό πραγματοποίησε σειρά παρεμβάσεων, τόσο μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο, όσο και στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο, που εκτείνεται μέχρι τις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν και η συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία μερίμνησε και δόθηκαν τα απαραίτητα μηχανήματα για να καθαριστεί ο χώρος, από παλιά και επικίνδυνα δέντρα, χόρτα, συσσωρευμένους όγκους χωμάτων και σκουπιδιών ετών.
Δηλώσεις Κ. Σιαράβα
Σε δηλώσεις του στον «Π.Λ.» ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας ανέφερε ότι «σήμερα ο χώρος δε θυμίζει σε τίποτε το παλιό και παρατημένο κομμάτι των εγκαταστάσεων και μπορεί να προσφερθεί για την αναψυχή των συμπολιτών μας. 
Με αυτό το στόχο άλλωστε καταβάλλονται προσπάθειες ένταξης της ανάπλασης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης, καθώς και στο Πράσινο Ταμείο. 
Η συνδρομή της Περιφέρειας ήταν ουσιαστική και στην αναβάθμιση και αντικατάσταση του εξωτερικού φωτισμού με οικολογικά και οικονομικά φωτιστικά led, τα οποία δίνουν ένα ενεργειακό αποτύπωμα φιλικό προς το περιβάλλον. 
Τέλος σημαντική ήταν και η βοήθεια που παρείχαμε ως Περιφέρεια Ηπείρου στην πλήρη ανακατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου, που αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα του φίλαθλου κόσμου της πόλης μας».
Και αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, κάνοντας ειδική αναφορά στον Πρόεδρο Παντελή Κολόκα και τον Αντιπρόεδρο και Περιφερειακό Σύμβουλο Χάρη Λαζάνη, καθώς και στην Ταμία του ΠΕΑΚΙ Ελπινίκη Μπάρκα. 
Με θερμά λόγια μίλησε και για τους εργαζόμενους, χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο.
Με κανόνες από Δευτέρα…
Από την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν ανοίγει ξανά τις πύλες του για το κοινό το Κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ. 
Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, κάνει γνωστό στο κοινό που θέλει να αθληθεί στο Κολυμβητήριο, ότι λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την πρόληψη της διασποράς του COVID – 19, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της σχετικής δήλωσης (υπόδειγμα βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα του ΠΕΑΚΙ, peaki.gr).
Όσοι είχαν εγγραφεί κατά τη φετινή περίοδο από Σεπτέμβριο 2019, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τα απαραίτητα δικαιολογητικά, παρά μόνο το δελτίο αθλουμένου που αναφέρεται.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα για πρώτη φορά θα πρέπει να προσκομίσουν: Ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο ή καρδιολόγο, ότι είναι υγιής και ικανός για άθληση και ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα.
Φωτογραφία Φ/Α ταυτότητας ή διαβατηρίου και για αλλοδαπούς Φ/Α πράσινης κάρτας. ΑΜΚΑ. Ιατρική βεβαίωση για COVID – 19.
Επίσης όσοι είχαν προπληρώσει ετήσια ή εξάμηνη συνδρομή, θα παραταθεί αντίστοιχα η διάρκειά της. Το κόστος παραμένει το ίδιο: 3 ευρώ για το κοινό, 2 ευρώ για φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνους και δωρεάν πρόσβαση για ανέργους, ΑμεΑ, και κληρωτούς στρατιώτες.
Ώρες κοινού ΠΕΑΚΙ: Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή, 09:30– 14:30 και Τρίτη – Πέμπτη, 20:30 – 22:00.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Άλλαξαν όψη οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4700605957312236190
item