Γιάννενα: Τα Ιωάννινα…ροκάρουν!

Γιάννενα: Τα Ιωάννινα…ροκάρουν!

To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στις 21 και 22 Ιουλίου ένα διήμερο αφιερωμένο στη ροκ μουσική. Ioannina Rock City, δύο μέρες όλη η πόλη μια γιορτή της ροκ μουσικής. 

Αναλυτικά: Την Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, από τις 20:30, μία Κινητή Μουσική Σκηνή με το Γιώργο Γάκη και τους Troublemakers (feat. Bob Saganas) θα ξεκινήσει από την οδό Δωδώνης, θα κατέβει την Αβέρωφ, θα κάνει το γύρο του Κάστρου μέχρι και την οδό Γαριβάλδη.

Παράλληλα, στην πλατεία Μαβίλη, Rockarolla: καραβάκια με ροκ συγκροτήματα θα πηγαινοέρχονται από το Μώλο μέχρι το 12. Στα καραβάκια συμμετέχουν τα συγκροτήματα: Blues People, Dead or Alive (Bon Jovi Tribute), -στο 1ο καραβάκι- MK’s, Stella J. Lavender- στο δεύτερο καραβάκι. 

Αυτό το ροκ σεργιάνι στη λίμνη μας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Live with us και στο κανάλι του Castle Rock Festival. 

Tην Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, επίσης από τις 20:30, η Κινητή Μουσική Σκηνή με τους Bloodvault θα κινηθεί από την πλατεία του Κατσικά, την Ανατολή, την οδό Δομπόλη, τη Σουλίου μέχρι τους Αμπελόκηπους. 

Στη Rockarolla, από την πλατεία Μαβίλη έως το 12, από τις 20:30, συμμετέχουν οι: Daffodils, Felony Case, -στο πρώτο καραβάκι- Αυτόπτες Μάρτυρες, InΣomnia Band, στο δεύτερο καραβάκι. 

Το διήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με DRIVE IN CONCERT, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, στο Δημοτικό Πάρκινγκ, στα Παλιά Σφαγεία.

Συμμετέχουν: 21:00: Schizodolls, 21:45: ο Stuart Craig με την μπάντα του και 22:45: ο μεγάλος καλεσμένος του φεστιβάλ, ο Ronnie Romero, η φωνή των Richie Blackmore’s Rainbow. Ενδιάμεσα ο Siva με τις μαγικές του φωτιές θα ψυχαγωγεί τους θεατές. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Η είσοδος στο Δημοτικό Πάρκινγκ στα Παλιά Σφαγεία θα επιτρέπεται από τις 19:00 και από την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μόνο. Για την αποφυγή συνωστισμού δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών στα καραβάκια. 

Επίσης, ο δρόμος μπροστά από τη λίμνη θα παραμείνει κλειστός για οχήματα μέχρι το τέλος της εκδήλωσης. 

Όλοι οι Γιαννιώτες καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το διήμερο που στόχο έχει όχι μόνο την ψυχαγωγία αλλά και την τουριστική προβολή και την ανάδειξη της πόλης μας. 

Μέγας Χορηγός: Νέα Οδός Με την ευγενική χορηγία των: Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, The Lake Hotel, KORES Boutique Hotel & Spa, Viozois. — http://www.pkdi.gr/ – e-mail: pkioannina@gmail.com – facebook: Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα Ιωάννινα…ροκάρουν!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8706304232509342716
item