Γιάννενα: Με πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις Χριστοβασίλη

Γιάννενα: Με πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις Χριστοβασίλη

Στο τελευταίο δεκαήμερο των καλοκαιρινών τους διακοπών μπαίνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το πρώτο ραντεβού για την σεζόν 2020-2021 έχει κλειστεί για την Δευτέρα 20 Ιουλίου στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ΠΑΣ δεν έχει κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και προς το παρόν οι ανακοινώσεις έχουν περιοριστεί σε ανανεώσεις από το τεχνικό τιμ. Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί οι παραμονές Μπαδήμα και Ντουρουντού στη γιαννιώτικη ομάδα. 


Ο πρώτος ως βοηθός του Αργύρη Γιαννίκη και άμεσος συνεργάτης του Τρικαλινού τεχνικού και ο δεύτερος ως προπονητής φυσικής κατάστασης. 

Το κακό είναι ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Γιώργου Ντάσιου στο πόστο του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, ενισχύοντας τη φημολογία ότι πρόκειται για άνθρωπο που έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με ομάδα της Super League 1.

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές και το ρόστερ της ομάδας, εκεί τα πράγματα κινούνται με αργούς έως…βασανιστικούς ρυθμούς. 


Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν ήδη οι Σεργκελασβίλι και Μπουκουβάλας καθώς δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους, ενώ στην πόρτα της εξόδου αναμένεται να βρεθούν κι άλλοι παίκτες. 

Ο περσινός αρχηγός Απόστολης Σκόνδρας αναζητά κι αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 7 χρόνια παρουσίας στη γιαννιώτικη ομάδα.

Το συμβόλαιο του 32χρονου Τρικαλινού κεντρικού αμυντικού με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε και η πρόταση που του έγινε από τον Γιώργο Χριστοβασίλη κινούνταν σε…ρηχά νερά. Για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον η Παναχαϊκή, όμως ο Σκόνδρας ζήτησε χρόνο από τους Πατρινούς προκειμένου να απαντήσει. 


Ο Σκόνδρας θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να αγωνιστεί είτε στον ΠΑΣ Γιάννινα είτε σε άλλη ομάδα της Super League 1 και δεν αναμένεται να απαντήσει στους Πατρινούς πριν τις 25 Ιουλίου.

Σιγά-σιγά πάντως θα πάρουν σειρά και οι ανανεώσεις των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα που θα αγωνιστούν με την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, ενώ φαίνεται ότι η μεταγραφολογία θα είναι… μακράς διαρκείας το φετινό καλοκαίρι, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι ειδικών συνθηκών για το ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού. 


Ακόμα δεν έχουν ακουστεί καν ονόματα για μεταγραφές, αν και ο Γ. Χριστοβασίλης έχει αποδείξει ότι κινείται με μυστικότητα σε πολλές περιπτώσεις.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με πλήρη μυστικότητα οι κινήσεις Χριστοβασίλη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6822037249471357821
item