Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση στην Άνδρο! Φωτογραφίες Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση στην Άνδρο! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση στην Άνδρο! Φωτογραφίες

Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση στην Άνδρο! Φωτογραφίες | tlife.gr
Μια φιλία χρόνων επισφραγίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στο πανέμορφο νησί της Άνδρου. 
Η αγαπημένη ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα πάντρεψε τους καλούς της φίλους, τον επιχειρηματία Μάκη Καπάτο με την εκλεκτή της καρδιάς του και personal trainer-fitness blogger Εύα Λεούση.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο όμορφο ξωκλήσι του Αγίου Κυπριανού στο κυκλαδίτικο νησί και το ζευγάρι ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένο που μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, κατάφερε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. 
Η Μπέσυ Μάλφα μαζί με τον επιχειρηματία Γιώργο Καρανάνο ήταν η κουμπάροι τους και στάθηκαν διακριτικά στο πλευρό τους, όσο ο Μάκης και η Εύα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.
Το παρόν έδωσαν ελάχιστοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, ανάμεσα τους ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος με τη σύντροφο του Ιωάννα Σιαμπάνη , η δημοσιογράφος Μάνια Καπαράκου και τα παιδιά της Μπέσυ Μάλφα!
Δες φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Μπέσυ Μάλφα: Κουμπάρα στον γάμο του Μάκη Καπάτου και της Εύας Λεούση στην Άνδρο! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6911377013013842674
Σχόλια
item