Γιάννενα: Νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Νίκος Κατσακιώρης Γιάννενα: Νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Νίκος Κατσακιώρης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Νίκος Κατσακιώρης

  Γιάννενα: Νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Νίκος Κατσακιώρης
Ο Νίκος Κατσακιώρης είναι ο νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Ο νέος διοικητής είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακό στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Κατάγεται από το Αγρίνιο και στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής στο Νοσοκομείο Άρτας.
Ο απερχόμενος διοικητής του ΠΓΝΙ Βασίλης Τσίκαρης χτες φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε λέγοντας ότι κλείνει για εκείνον «ένας σημαντικός κύκλος. Η πιο μεγάλη εμπειρία στη ζωή του». 
«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη συνεργασία, για την ανταπόκριση όταν ζητήθηκε η βοήθειά τους. 
Πολιτικούς, θεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι λειτουργούσαν ως παράγοντες επίλυσης και όχι δημιουργίας προβλημάτων. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε σε δηλώσεις του.
Ο κ. Κατσακιώρης θα ορκιστεί την Δευτέρα στην έδρα της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα και την Τρίτη αναμένεται να πάει στο νοσοκομείο.
Στη θέση τους παραμένουν ο αναπληρωτής διοικητής Κώστας Χολέβας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Τον κ. Τσίκαρη ευχαρίστησε δημόσια και ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης για τη συνεργασία που είχαν σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «η Περιφέρεια ήταν πάντα κοντά στο νοσοκομείο».
epirusblog.gr
5 of 5
  
Γιάννενα: Νέος Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ο Νίκος Κατσακιώρης
epirusblog.gr
5 of 5
  
Ιωάννινα 4192408345833692972
Σχόλια
item