Κεγκέρογλου για Παππά: Ο Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε, ήταν και δικιά του έμπνευση Κεγκέρογλου για Παππά: Ο Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε, ήταν και δικιά του έμπνευση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κεγκέρογλου για Παππά: Ο Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε, ήταν και δικιά του έμπνευση

Κεγκέρογλου για Παππά: Ο Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε, ήταν και δικιά του έμπνευση

Σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του Νίκου Παππά, δηλώνει ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στον Alpha 98,9 ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισε, μάλιστα, εμπνευστή του σχεδίου τον Αλέξη Τσίπρα. «Η δικαιοσύνη έχει τον λόγο έτσι κι αλλιώς. 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένουμε να δοθούν εξηγήσεις, αλλά από ότι φαίνεται είναι μια ιστορία με πολύ βάθος, μιας και αποκαλύπτεται όλο το σχέδιο του ελέγχου και της χειραγώγησης των Μέσων Επικοινωνίας και της εναλλαγής και διαπλοκής με συγκεκριμένα οικονομικά κέντρα», σημείωσε.

Παράλληλα, ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής είχε ήδη επισημάνει ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένα γεγονότα και χαρακτήρισε συνδετικό κρίκο τον Νίκο Παππά. «Ήδη εμείς είχαμε επισημάνει ότι δεν είναι μεμονωμένα γεγονότα. 

Αυτό που συμβαίνει με τον Α’ υπουργό και τον Μιωνή ή με τον ίδιο υπουργό και τον κ. Καλογρίτσα, είναι η συνολική στάση και ο τρόπος διαχείρισης των πραγμάτων, που αποκαλύπτεται τώρα. 

Δεν είναι μεμονωμένα γεγονότα, ο συνδετικός κρίκος είναι ο υπουργός. Όλη αυτήν την ιστορία που βλέπουμε να αποκαλύπτεται φαίνεται ότι όχι μόνο τη γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά ήταν και δικιά του έμπνευση. Είναι αυταπόδεικτο αυτό. Δεν είναι μια παρασπονδία του α ή β υπουργού, είναι ένα συνολικό σχέδιο. 

Εμείς λέμε ότι η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγοι και έχει την υποχρέωση να κινήσει διαδικασία ελέγχου».

Κεγκέρογλου: Να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια
Αναφορικά με το πώς θα εξελιχθούν οι αποκαλύψεις, ο Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε ότι «πρέπει να αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια. 

Όλα αυτά που γίνονται ενδιαφέρουν τον κόσμο να δει πραγματικά την κύρια διάσταση της υπόθεσης. Είναι μεμονωμένη κίνηση ή είναι το συνολικό σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Προσπαθούσε να χειραγωγήσει τα Μέσα;».

epirusblog.gr
5 of 5
Κεγκέρογλου για Παππά: Ο Τσίπρας όχι μόνο γνώριζε, ήταν και δικιά του έμπνευση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6531706371637793187
Σχόλια
item