Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕΆρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ
Από το 2016 ο Δήμος Νικολάου Σκουφά έχει έρθει σε συμφωνία με την ΔΕΔΔΗΕ για την επέκταση του οδικού δημοτικού φωτισμού. Από τότε όμως, μέχρι και σήμερα, παραμένει στο σκοτάδι.

Ο Δήμος, έχοντας μάλιστα εκπληρώσει εδώ και δυο χρόνια όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις για την τοποθέτηση στύλων φωτισμού, διαπιστώνει με λύπη του, πως αυτοί δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα.

Δυστυχώς, παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις τόσο προς την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε όσο και προς την διεύθυνση της ΔΕΔΗΗΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

Ο Δήμος Νικ. Σκουφά είναι στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει το γεγονός αυτό, και να κάνει ταυτόχρονα δημόσια έκκληση προς την ΔΕΔΔΗΕ να επισπεύσει τη διαδικασία και να ολοκληρώσει την υποχρέωση που έχει αναλάβει απέναντι στο Δήμο.

Η μέχρι σήμερα αδράνεια από την πλευρά της ΔΕΔΔΗΕ, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικά λειτουργικά προβλήματα, συνυπολογίζοντας και το θέμα ασφάλειας των συμπολιτών που προκύπτει ασφαλώς από το γεγονός ότι πολλές κατοικημένες περιοχές παραμένουν χωρίς οδοφωτισμό.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος ενημερώνει τους δημότες ότι η δημοτική αρχή έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος, και θα συνεχίσει να πράττει το ίδιο, μέχρι την οριστική λύση αυτού.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δήμος Νικ. Σκουφά - Διαμαρτυρία προς ΔΕΔΔΗΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1193191891432955666
Σχόλια
item