Γιάννενα: Περπάτησε το Γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης Γιάννενα: Περπάτησε το Γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Περπάτησε το Γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γιάννενα: Περπάτησε το Γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο αναστηλωμένο πλέον Γεφύρι της Πλάκας περιηγήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέπτεται από χθες το απόγευμα την Ήπειρο.

Συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο της αναστήλωσης, αλλά κυρίως να περπατήσει πάνω στο γεφύρι, που στέκει πλέον ξανά αγέρωχο πάνω από τον Άραχθο, όπως είπε και ο ίδιος. 

Στις σύντομες δηλώσεις του, ευχαρίστησε και συνεχαρη όλους όσοι εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτό το απαιτητικό έργο, ενώ έκανε αναφορά και στον υπουργό Υποδομών της προηγούμενης κυβέρνησης. «Είναι ένα θαύμα της πολιτιστικής κληρονομιάς. 

Ένα γεφύρι ταυτισμένο με την ιστορία του τόπου», ανέφερε, λέγοντας ότι τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν εντός του επόμενου μήνα.

Προηγήθηκαν δηλώσεις του περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος σημείωσε ότι το έργο αυτό δείχνει πως όταν οι Έλληνες κάνουν κάτι όλοι μαζί, μπορούν να το καταφέρουν. 


«Είναι ένα έργο ενότητας, που δείχνει ότι οι Έλληνες είναι άξιοι για όλα», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Πηγή: agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Περπάτησε το Γεφύρι της Πλάκας ο Κυριάκος Μητσοτάκης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4037748377711830387
Σχόλια
item