Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πάνω σε πολυτελές γιοτ με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό!

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πάνω σε πολυτελές γιοτ με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό! | tlife.gr
Η Φαίη Σκορδά είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.
Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παραμένει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τις διακοπές της, παρέα με τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά και τα δύο παιδιά της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.
Πρόσφατα, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στην υπερσύγχρονη μαρίνα του Λαυρίου, από όπου μπορεί κανείς να εξερευνήσει τις εκπληκτικές Κυκλάδες και το υπέροχο Αιγαίο, η οποία αποτελεί επίσης ένα ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφοι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προκειμένου να πραγματοποιήσει μια φωτογράφιση.
Φορώντας υπέροχα καλοκαιρινά ρούχα σε έντονα χρώματα και ιδιαίτερα μαγιό, η Φαίη πόζαρε στον φακό της Μαρίας Δελάκου με αέρα μοντέλου σε λήψεις που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο διάσημα μοντέλα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την απαράμιλλη ομορφιά της.
Το όλο styling της επιμελήθηκε η Ειρήνη Βάσσου, το μακιγιάζ της η Γωγώ Νικηφοράκη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης. Η deam team της Φαίης για ακόμα μια φορά έκανε την παρουσιάστρια να δείχνει πιο σέξι και λαμπερή από ποτέ.
Δες τις φωτογραφίες:


epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πάνω σε πολυτελές γιοτ με καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8762020170701135609
item