Μαριέττα Χρουσαλά: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές στη Ζάκυνθο!

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές στη Ζάκυνθο! | tlife.gr
Τις βουτιές τους στα γαλανά νερά του Ιονίου απόλαυσαν φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας
Το γνωστό ζευγάρι έκανε tour με το σκάφος στα Επτάνησα και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τα τρία του παιδιά: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο, αλλά και αγαπημένους φίλους.
Κούκλα και εντυπωσιακή η Μαριέττα Χρουσαλά δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και φυσικά να κάνει την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό. 
Άλλωστε, και το ίδιο το ζευγάρι μετά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας αποφάσισε να κάνει φέτος εγχώριο τουρισμό και να μην φύγει για κάποιο εξωτικό νησί.
Η Μαριέττα και ο Λέων επισκέφτηκαν την Κεφαλονιά, την Λευκάδα, τους Παξούς και την όμορφη Ζάκυνθο και έκαναν τη βουτιά τους στα καταγάλανα νερά στο Ναυάγιο, αλλά και κολύμπησαν με τις χελώνες στο Μαραθονήσι.
Τις τελευταίες ημέρες στην παρέα τους προστέθηκαν και οι κουμπάροι τους, Δήμητρα Λαζαράτου και Μιχάλης Σταθάτος. 
Τα δύο ζευγάρια έχουν κάνει πολλά ταξίδια μαζί στο παρελθόν, έτσι δεν θα γινόταν να μην συναντηθούν και στις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Επιστρέφοντας από τις διακοπές μάλιστα, η όμορφη Μαριέττα θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα Social media μερικές ακόμη εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη Ζάκυνθο, αποκαλύπτοντας πως αποτελούν μερικές από τις πιο ξεχωριστές για εκείνη αναμνήσεις από το φετινό καλοκαίρι!
Δες φωτογραφίες:
Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριέττα Χρουσαλά: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις βουτιές στη Ζάκυνθο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7406451749347324146
item