Γιάννενα: Θερινό σινεμά τη Δευτέρα με «Τζάκι» Γιάννενα: Θερινό σινεμά τη Δευτέρα με «Τζάκι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Θερινό σινεμά τη Δευτέρα με «Τζάκι»

Γιάννενα: Θερινό σινεμά τη Δευτέρα με «Τζάκι»
Θερινό Σινεμά Δευτέρα 20 Ιουλίου, 21:30 Τζάκι (Jackie, Πάμπλο Λαρέιν, ΗΠΑ, 2016, 100΄) Αύλειος Χώρος Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής» Είσοδος ελεύθερη Την ταινία του Πάμπλο Λαρέιν «Τζάκι» με τους Νάταλι Πόρτμαν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Γκρέτα Γκέργουικ, Μπίλι Γκρούντουπ, Τζον Χαρτ, Μαξ Κασέλα προβάλλει το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 21:30, στον αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Πολυχώρου «Δ. Χατζής». 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Υπόθεση: Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο John F. Kennedy δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Jackie (Natalie Portman) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. 

Ο κόσμος της και η πίστη της θρυμματίζονται. Παρά το τραύμα της, μια εβδομάδα μετά καλείται να αντιμετωπίσει το αδιανόητο: να παρηγορήσει τα δυο της μικρά παιδιά, να αδειάσει το σπίτι που ανακαίνισε με πολύ κόπο και να οργανώσει την κηδεία του άντρα της.

Η Jackie συνειδητοποιεί γρήγορα ότι οι επόμενες 7 μέρες θα καθορίσουν πως η ιστορία θα καταχωρίσει την κληρονομία του συζύγου της, αλλά και το πως θα μείνει η ίδια στην ιστορία.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Θερινό σινεμά τη Δευτέρα με «Τζάκι»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7031502797928417870
Σχόλια
item