Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε με μαγιό και δεν έβαλε κανένα φίλτρο στο κορμί της - Τους... αναστάτωσε όλους Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε με μαγιό και δεν έβαλε κανένα φίλτρο στο κορμί της - Τους... αναστάτωσε όλους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε με μαγιό και δεν έβαλε κανένα φίλτρο στο κορμί της - Τους... αναστάτωσε όλους

Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε με μαγιό και δεν έβαλε κανένα φίλτρο στο κορμί της - Τους... αναστάτωσε όλους
Με μαύρο μαγιό πόζαρε η Μαρία Κορινθίου και στο κορμί της δεν έβαλε κανένα φίλτρο. Στο Instagram τους αναστάτωσε όλους με την ανάρτηση της και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.
Η Μαρία Κορινθίου, διαθέτει ένα απίστευτο μεσογειακό κορμί και το δείχνει χωρίς κανένα κόμπλεξ. 
Θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και δεν σταματάει να το αποδεικνύει λεπτό.
«Είμαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια με το σώμα μου και τον εαυτό μου και άλλες φορές που δεν με ενδιαφέρει. 
Είμαι αυτή που είμαι, με τα μειονεκτήματά μου και τα πλεονεκτήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο άλλος», είχε πει για το σώμα της.
Για ακόμη μια φορά μάλιστα, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η Μαρία Κορινθίου πόζαρε στην παραλία καθισμένη στα βράχια και έκανε χαμό!
Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαγιό με τον Γιάννη Αϊβάζη και χωρίς κανένα φίλτρο
Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μία πολύ ξεχωριστή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της και στέλνει στον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Αϊβάζη, την πιο γλυκιά ευχή για τα γενέθλιά του.
Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε σήμερα τα γενέθλιά του και έτσι η Μαρία Κορινθίου έσπευσε να του στείλει ένα μήνυμα όλο γλύκα!
Σε μία άκρως καλοκαίρινή φωτογραφία, η Μαρία Κορινθίου μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για τον άνθρωπό της. 

Αυτή ήταν η ευχή που έστειλε η Μαρία Κορινθίου στον Γιάννη Αϊβάζη

«Χρόνια πολλά πολλά στον ά́ντρα μου! Το παλικάρι μου, τον μάγκα μου, τον φίλο μου, στο συνέταιρο μου, τον partner in crime, το βάσανο μου! Σου εύχομαι να έχεις πάντα αλήθεια στη ζωή σου, αυθεντικότητα, μοναδικότητα και φως! 
Να είσαι ευτυχισμένος και να έχεις την ευλογία να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις.... αγκαλιά με όλους εμάς που σε λατρεύουμε!»

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Πόζαρε με μαγιό και δεν έβαλε κανένα φίλτρο στο κορμί της - Τους... αναστάτωσε όλους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3337648091949374327
Σχόλια
item