Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη από το πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή! Η δημόσια απάντησή της Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη από το πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή! Η δημόσια απάντησή της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη από το πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή! Η δημόσια απάντησή της

Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη από το πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή! Η δημόσια απάντησή της | tlife.gr
Η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι μια τραγουδίστρια που δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική της ζωή. Κρατά χαμηλούς τόνους και γι’ αυτό είναι λίγα όσα ξέρουμε για εκείνη πέραν της δουλειάς της.
Ωστόσο, πρωτοσέλιδο κυριακάτικης εφημερίδας ήθελε την τραγουδίστρια να είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της Γιάννη Χριστοδουλόπουλο
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον αναπτύχθηκε ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο μεταξύ τους.
Το πρωί της Κυριακής, φαίνεται πώς έπεσε στα χέρια της Παυλίνας η συγκεκριμένη φυλλάδα και, προς έκπληξή της, η τραγουδίστρια είδε το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο είναι αναληθές, και θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Έτσι, έσπευσε να το διαψεύσει μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Δημοσίευσε σχετική φωτογραφία στα instastories της και φανερά ενοχλημένη έγραψε: «Ψευδής, άκυρη, ανούσια «είδηση» και μόλις ξύπνησα.
Να θυμώσω ή να γελάσω; Για πείτε ρε παιδιά. Καλημέρα» .

epirusblog.gr
5 of 5
Παυλίνα Βουλγαράκη: Ενοχλημένη από το πρωτοσέλιδο για την προσωπική της ζωή! Η δημόσια απάντησή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5061529483764209936
Σχόλια
item