Γιάννενα: Πετυχημένη η κινητοποίηση πραγματοποίησε το Σωματείο Μουσικών

Γιάννενα: Πετυχημένη η κινητοποίηση πραγματοποίησε το Σωματείο Μουσικών
Πετυχημένη κινητοποίηση πραγματοποίησε το Σωματείο Μουσικών «Η ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ» διεκδικώντας το άμεσα μέτρα για την επιβίωση των εργαζόμενων του κλάδου.
Στην κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης ο πρόεδρος του σωματείου Μίλτος Διαμάντης ανέφερε ότι η απαγόρευση των πανηγυριών και γλεντιών αφήνει χιλιάδες εργαζόμενους καλλιτέχνες χωρίς εισόδημα για πολλούς μήνες οδηγώντας τους στη φτώχεια και της ανέχεια.
Ο μουσικός Βασίλης Παπαγεωργίου στο χαιρετισμό του σχολίασε ότι η κυβέρνηση δουλεύει υπερωρίες για να εξασφαλίσει δισεκατομμύρια για το τουριστικό κεφάλαιο, κάνοντας κουρελόχαρτο τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ τους χιλιάδες εργαζόμενους μουσικούς τους αφήνει συνειδητά ξεκρέμαστους.
Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων Νίκος Έξαρχος στο χαιρετισμό του εξέφρασε τη στήριξη του εργατικού κέντρου στον αγώνα των μουσικών, ανέδειξε την αναγκαιότητα αυτοί οι αγώνες να συνεχιστούν και να κλιμακωθούν σε κοινό βηματισμό με τους αγώνες όλων των εργαζόμενων απέναντι στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.
Ακολούθησε μαζική μαχητική μουσική διαμαρτυρία στους δρόμους της πόλης που απέσπασε τη θετική ανταπόκριση από τον Γιαννιώτικο λαό.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Παρασκευή 24 Ιούλη στις 11:00 με παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου και του εργατικού κέντρου στον Δήμαρχο Ιωαννιτών και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πετυχημένη η κινητοποίηση πραγματοποίησε το Σωματείο Μουσικών
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2968158433721603990
item