Έτσι σταμάτησε ο Τούρκος …Το «άπλωμα» Στρατού & Στόλου ήταν αυτό που τρόμαξε τους Πασάδες Έτσι σταμάτησε ο Τούρκος …Το «άπλωμα» Στρατού & Στόλου ήταν αυτό που τρόμαξε τους Πασάδες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έτσι σταμάτησε ο Τούρκος …Το «άπλωμα» Στρατού & Στόλου ήταν αυτό που τρόμαξε τους Πασάδες

Έτσι σταμάτησε ο Τούρκος …Το «άπλωμα» Στρατού & Στόλου ήταν αυτό που τρόμαξε τους Πασάδες
Επειδή ακούμε διάφορα στραβά και περίεργα  περί «δήθεν σωτήριας παρέμβασης συμβούλων στο Βερολίνο»  ακόμη και από  Αποστράτους του Πολεμικού Ναυτικού που εξελίχθηκαν σε συμβούλους, καλά  είναι να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη εκείνο το απόγευμα!
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανάπτυξη του 85 % του Στόλου από το Βορρά ίσαμε τον Νότο έγινε σε λιγότερο απο 4 ώρες όπως αποκαλύπτουν σήμερα tanea.gr
Ενώ ή ίδια εφημερίδα αποκαλύπτει οτι έγινε Μυστική Συνάντηση των Αρχηγών των  τριών Κλάδων αμέσως μετά την προσγείωση του Α/ΓΕΕΘΑ  στην 112ΠΜ ,απο την εσπευσμένη επιστροφή του από την Μεγαλόνησο !
ΤΑΝΕΑ :»Έγινε η μεγαλύτερη κινητοποίηση από το 1987 – Ο Στόλος αναπτύχθηκε σε μόλις 4 ώρες – Έγινε μυστικό Συμβούλιο των Αρχηγών των Κλάδων»


Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε  ο πολεμικός φόρτος των Μονάδων και η μετακίνηση στους Χώρους διασποράς  έγινε με προγραμματισμό βάση σχεδίων ,χωρίς κανείς να πάρει μυρουδιά !
Τα άρματα στον Έβρο τέθηκαν αμέσως σε συναγερμό ενώ οι Φρουρές όλων  νήσων ,Μικρονήσων και Βραχονησίδων βρέθηκαν από την αρχή με το δάκτυλο στη Σκανδάλη και έπιασαν τους τομείς βολής που είχαν ήδη προκαθοριστεί !
Η Ανάπτυξη των Καταδρομέων ήταν Αστραπιαία και εδώ φάνηκε για μια ακόμη φορά το σπουδαίο και ειδικό ρόλο που  θα κληθούν να παίξουν σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση !!
Πληροφορίες έκαναν λόγο πως ακόμη και Τοπικοί Διοικητές προχώρησαν σε έκτακτα μέτρα ενίσχυσης των Μονάδων …Με όλες τις ενέργειες να γίνονται με πλήρη μυστικότητα!

Επίσης στα Στενά περιπολούσαν συνεχώς Καταδρομείς και Βατραχάνθρωποι που έδιναν πολύτιμες πληροφορίες στο Κέντρο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ ,σχετικά με τις κινήσεις των τουρκικών Πολεμικών Σκαφών !

Ο Τούρκος αν το κοιτάξεις στα μάτια δεν το αντέχει και αυτό κρατήστε το...Τα άλλα είναι για όσους  δήθεν ήξεραν και δεν πρόλαβαν καν την εξέλιξη της Κρίσης

epirusblog.gr
5 of 5
Έτσι σταμάτησε ο Τούρκος …Το «άπλωμα» Στρατού & Στόλου ήταν αυτό που τρόμαξε τους Πασάδες
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7844881984927281868
Σχόλια
item