Πρέβεζα: Συνάντηση Ν. Γεωργάκου με την υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη Πρέβεζα: Συνάντηση Ν. Γεωργάκου με την υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνάντηση Ν. Γεωργάκου με την υπ. Πολιτισμού Λίνα ΜενδώνηΠρέβεζα: Συνάντηση Ν. Γεωργάκου με την υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
Ωριαία συνάντηση συνεργασίας είχε την Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος με την Υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη στο Υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα. 
Η συνάντηση συνεργασίας είχε στην ατζέντα το σύνολο του σχεδιασμού της αξιοποίησης και ανάδειξης του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου του Δήμου Πρέβεζας και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. 
Οι δύο πλευρές όρισαν ένα χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο των ενεργειών ως προς την επίτευξη των στόχων και συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ευχαρίστησε την Υπουργό για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε αλλά και την πολύ καλή γνώση που έχει για κάθε πτυχή των θεμάτων και των προβλημάτων που συζητήθηκαν και της προσέφερε το πολυτελές ποιοτικό λεύκωμα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» της οποίας την έκδοση επιμελήθηκε το Ίδρυμα «Ακτία Νικόπολις» και φιλοτέχνησε ο φημισμένος Πρεβεζάνος καλλιτέχνης Λέανδρος Σπαρτιώτης.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνάντηση Ν. Γεωργάκου με την υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3295454009170479223
Σχόλια
item