Τα μαζεύει ο Σάκης Παπαδόπουλος: Εννοούσα τον… Άδωνι με τα περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης»

Τα μαζεύει ο Σάκης Παπαδόπουλος: Εννοούσα τον… Άδωνι με τα περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης»

Σε «kolotumba» κατα την προσφιλή έννοια επιδόθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος που προσπάθησε να διασκεδάσει τα όσα είπε περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης», με την αιτιολογία ότι αφορούσαν τον… υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη

«Σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου μεταξύ άλλων διαπιστώσεων για τη “μη ποδοσφαιροποίηση” της πολιτικής, καυτηρίασα την αθέμιτη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη – κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης της ΝΔ - στη Δικαιοσύνη, με προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. 


Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν και την ηγεσία του Αρείου Πάγου να απαιτήσει σεβασμό της Δικαιοσύνης» υποστηρίζει τώρα ο κ. Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή Τρικάλλων το «κάποιοι από εμάς» που ανέφερε «αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν. Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…» συμπλήρωσε.

Τι είχε πει ο Σάκης Παπαδόπουλος στη δήλωσή του 

Στην αρχική δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος είχε αναφέρει: «Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν».

«Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούουν σε εντολές πολιτικών. Ό, τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς» είχε τονίσει.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι του ήταν παρόντες εξεπλάγησαν από την υπαναχώρηση, αφού ο βουλευτής είχε επιβεβαιώσει ότι αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι «τα συζητήσαμε αυτά στο κόμμα και κάναμε κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα περί “αρμών της εξουσίας”».
epirusblog.gr
5 of 5
Τα μαζεύει ο Σάκης Παπαδόπουλος: Εννοούσα τον… Άδωνι με τα περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5682459282934228231
item