Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού έχει άποψη όπως κι εκείνη Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού έχει άποψη όπως κι εκείνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού έχει άποψη όπως κι εκείνη

Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού έχει άποψη όπως κι εκείνη
Η Μαρία Σολωμού έχει την τύχη να μένει κάπου στον Λυκαβηττό κι αυτό από μόνο του σε κάνει να ζηλεύεις λιγάκι.
Είναι μια όμορφη περιοχή, χωρίς φασαρία και ενώ είναι στην Αθήνα θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι κιόλας, αφού διαθέτει φύση και χώρους πρασίνου που σε ταξιδεύουν.
Η ηθοποιός, λοιπόν, μας έχει ανοίξει κατά καιρούς την πόρτα του σπιτιού της κι έχουμε δει κάποιες γωνιές του, αλλά και κάποιους τρόπους διακόσμησης. 
Το σπίτι της είναι ως επί το πλείστον minimal και με καλλιτεχνική αισθητική, αν κρίνουμε από το πορτοκαλί χρώμα που κυριαρχεί σε κάποιους τοίχους, ενώ μάλιστα διαθέτει και μια βεράντα γεμάτη λουλούδια.
Στο σαλόνι της κυριαρχεί το λευκό και η διακόσμηση είναι λιτή και με έπιπλα που δεν κάνουν φασαρία. Εκεί περνά αρκετό χρόνο και απολαμβάνει την συντροφιά του σκύλου της. 
Η Μαρία Σολωμού δεν είναι, όμως, μόνο κορίτσι του σπιτιού, αφού απολαμβάνει την ομορφιά της περιοχής, κάνοντας περιπάτους αλλά και γυμναστική!
Ρίξε, λοιπόν, μια γρήγορη ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και πάρε μια γεύση από όσα εκείνη μας έχει επιτρέψει να δούμε από το σπίτι της.

epirusblog.gr
5 of 5
Το σπίτι της Μαρίας Σολωμού έχει άποψη όπως κι εκείνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8438543688964882296
Σχόλια
item