Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς - «Βίωσα λεκτική και σωματική βία» Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς - «Βίωσα λεκτική και σωματική βία» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς - «Βίωσα λεκτική και σωματική βία»

Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς - «Βίωσα λεκτική και σωματική βία»
Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα. Μίλησε για την λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.
Η ίδια, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day ότι έχει πέσει θύμα και βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
«Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά στέκομαι εδώ...Από τα 15 μου έως τα 19 ήμουν σε μία σχέση… δεν ήταν η σχέση μου έτσι όπως την βίωσα...Ήταν λεκτική και σωματική βία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Πλαστήρα.
Ραφαέλα Πλαστήρα πρώην σύντροφος βία
Και πρόσθεσε: «Τώρα που εκλέχτηκα πρέσβειρα πολιτισμού θέλω να ξεκινήσω το φιλανθρωπικό μου έργο για την κακοποίηση γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων...»!
Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς συγκλονίζει με τις δηλώσεις τ "Φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και..."
"Φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου" Η Ραφαέλα Πλαστήρα σοκάρει με τις δηλώσεις της! Τι συνέβη αυτή τη φορά με την Σταρ Ελλάς;
H ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον πρώην σύντροφό της από την Ολλανδία και τα όσα είχε βιώσει μαζί του, στα οποία έχει δώσει λεπτομερώς το στόρυ και πως ξεκίνησε όλο αυτό
«Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό. 
Αυτά είχαν σαν απώτερο σκοπό να με μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου, που θέλει για ακόμα μια φορά να με ρίξει ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυνατή όμως και δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να με επηρεάσει».
Η ίδια μίλησε για το εάν θα έκανε κίνηση δικαστικά εναντίον του και για το εάν φοβάται ακόμη, «Ναι, το έχω σκεφτεί, αλλά στο παρελθόν όσο βρισκόμουν στην Ολλανδία δεν το επιδίωξα. 
Ο λόγος είναι γιατί στην Ολλανδία η Αστυνομία κάποιες φορές δεν λαμβάνει σοβαρά τέτοιου είδους καταγγελίες. Με το που επιστρέψω όμως, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω.
 Μέσα από την παρουσία μου στα Miss World θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, πρέπει να τιμωρείται. Δεν θα το αρνηθώ. Ναι, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη μου την οικογένεια. 
Το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν εξέφρασε απειλές τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι. Όταν ήμασταν μαζί ήταν βίαιος και επιθετικός μαζί μου και φοβάμαι ότι δεν θα διστάσει να μου επιτεθεί ξανά».
Και συνέχισε, «Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πάω στην Ολλανδία για λίγες μόνο μέρες, ώστε να περάσω Χριστούγεννα με τη μητέρα μου αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά μου, που ζει μόνιμα εκεί.

Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να συνεχίσω τη χρονιά μου ως Σταρ Ελλάς, αλλά και για να συνεχίσω τη συνεργασία μου με το πρακτορείο Happy People».
epirusblog.gr
5 of 5
Ραφαέλα Πλαστήρα: Συγκλονίζει η Σταρ Ελλάς - «Βίωσα λεκτική και σωματική βία»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7255838071110934543
Σχόλια
item