Η Amber Heard αρνείται ότι απάτησε τον Johnny Depp με τον James Franco και τον Elon Musk!

Η Amber Heard αρνείται ότι απάτησε τον Johnny Depp με τον James Franco και τον Elon Musk! | tlife.gr
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Amber Heard διέψευσε σήμερα ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Elon Musk ή με τον συνάδελφό της, τον James Franco, την εποχή που ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Johnny Depp.
Η 34χρονη ηθοποιός καταθέτει ως μάρτυρας υπέρ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, εναντίον της οποίας έχει προσφύγει ο Depp ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμισε χαρακτηρίζοντάς τον βίαιο σύζυγο σε ένα ρεπορτάζ, το 2018. 
Η εκδοτική εταιρεία NGN μιλά για 14 περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» βιαιοπράγησε εναντίον της τότε συζύγου του.
Από την πλευρά του, ο Johnny Depp υποστηρίζει ότι η Heard ήταν βίαιη και ότι διατηρούσε δεσμό με τον Franco και τον Musk στα δύο χρόνια που κράτησε ο γάμος τους. 
Η δικηγόρος του Depp, η Έλινορ Λόους, κατηγόρησε σήμερα την Heard ότι δεχόταν συχνά επισκέψεις από τον ιδρυτή της SpaceX τον Μάρτιο του 2015.
«Δεν είχα καν επαφή με τον Elon πριν από το 2016», απάντησε η Heard, καταθέτοντας για δεύτερη ημέρα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.
Η Λόους διάβασε στο δικαστήριο ένα μήνυμα που έστειλε ο Elon Musk στη Heard το 2016, την επομένη μιας από τις επιθέσεις που λέει ότι δέχτηκε η ηθοποιός από τον πρώην σύζυγό της, όταν την χτύπησε στο πρόσωπο με το κινητό τηλέφωνό του, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. 
Στο μήνυμα αυτό ο Musk της προτείνει να πληρώσει για λογαριασμό της μια υπηρεσία που θα την προστατεύει από τον Depp. «Η προσφορά μου ισχύει ακόμη και αν δεν θέλεις να με ξαναδείς ποτέ… Με λίγα λόγια, συγγνώμη που ήμουν ηλίθιος. 
Αυτή η σιγή ασυρμάτου είναι άσχημη. Νοιάζομαι απλώς και μόνο επειδή σ’ αγαπώ πολύ», ανέφερε το μήνυμα αυτό. 
Η δικηγόρος παρουσίασε επίσης βίντεο που είχαν τραβηχτεί το 2016 από κάμερες ασφαλείας στις οποίες η Heard εμφανίζεται συντροφιά με τον ηθοποιό James Franco, λίγη ώρα μετά από έναν καυγά με τον Depp.
Η Heard ωστόσο επέμεινε ότι δεν είχε ερωτική σχέση με τον Φράνκο, με τον οποίο απλώς «μιλούσαν». «Μου έλεγε, Ω Θεέ μου, μα τι σου συνέβη;», διαβεβαίωσε. 
Την Δευτέρα η Heard είπε ότι φοβόταν ότι ο Depp θα την σκότωνε και ότι εκείνος επέρριπτε την ευθύνη των πράξεών του στο «τέρας» αντί στον εαυτό του.
Ο 57χρονος σταρ αρνείται ότι χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του, την οποία χαρακτηρίζει ναρκισσίστρια, υπολογίστρια και κοινωνιοπαθή που την ενδιέφερε μόνο να του καταστρέψει τη ζωή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Η Amber Heard αρνείται ότι απάτησε τον Johnny Depp με τον James Franco και τον Elon Musk!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9159848241203394605
item