Γιούχαραν την Amber Heard οι fans του Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στην τελευταία ημέρα της δίκης Γιούχαραν την Amber Heard οι fans του Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στην τελευταία ημέρα της δίκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιούχαραν την Amber Heard οι fans του Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στην τελευταία ημέρα της δίκης

Γιούχαραν την Amber Heard οι fans του Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στην τελευταία ημέρα της δίκης
Την Τρίτη ήταν η τελευταία ημέρα της πολύκροτης δίκης του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard. 
Θυμίζουμε πως ο Johnny Depp είχε κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στη Sun, για δημοσίευμα που τον παρουσίαζε ως άνθρωπο που χτυπούσε την Heard κατά τη διάρκεια του γάμου τους.
Έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες θαυμαστές του ηθοποιού, μερικοί εκ των οποίων ντυμένοι Jack Sparrow, για να του εκφράσουν τη στήριξή τους. Όπως μάλιστα αναφέρουν τα διεθνή Μέσα 25 εξ αυτών κατόρθωσαν να εισβάλλουν στη δικαστική αίθουσα, κρατώντας λουλούδια και δώρα για το είδωλό τους.
«Ήρθα για να καταθέσω ως μάρτυρας για να βοηθήσω το δικαστήριο. Μετά τα περιοριστικά μέτρα το 2016 και την οριστικοποίηση του διαζυγίου μου, το μόνο που ήθελα ήταν να προχωρήσω με τη ζωή μου. Θα προτιμούσα να μην είμαι εδώ», είπε η Amber Heard. 
Τόνισε ότι εμμένει στην κατάθεσή της και πρόσθεσε ότι εναποθέτει την εμπιστοσύνη της στη βρετανική δικαιοσύνη. 
Όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της, τη γιούχαραν οι φαν του Depp, που κάθε ημέρα συγκεντρώνονταν έξω από το δικαστήριο. 
Ο 57χρονος Depp που έφτασε στο δικαστήριο ευδιάθετος και κομψός με γκρι κοστούμι και μαύρο πουκάμισο, χαιρέτισε τους θαυμαστές του και πήρε στα χέρια του κάποια δώρα, που του έδωσαν. 
Άξιο αναφοράς είναι πως ο ηθοποιός θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους υποστηρικτές του, φρόντισε να λάβουν έναν καφέ φάκελο, που περιείχε ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχαριστίες του και μια μαύρη μπαντάνα,  ίδια με εκείνη που φορούσε κατά την διάρκεια της δίκης.
Η Amber Heard από την δική της πλευρά έφτασε ντυμένη στα μαύρα, χέρι -χέρι με τη νέα της σύντροφο, Bianca Butti. 
Η απόφαση της εν λόγω δίκης δεν αναμένεται να εκδοθεί πριν τα τέλη Σεπτέμβρη ενώ αμέσως μετά τη «σκυτάλη» θα πάρει η μήνυση για δυσφήμηση ύψους 50 εκατ. δολαρίων που έχει καταθέσει ο 57χρονος πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» εις βάρος της πρώην συζύγου του, και η οποία θα εκδικαστεί πιθανότατα την επόμενη χρονιά.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιούχαραν την Amber Heard οι fans του Johnny Depp έξω από το δικαστήριο στην τελευταία ημέρα της δίκης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5310257008792974626
Σχόλια
item