Aυτό είναι το ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο

Aυτό είναι το ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο
Δεν πάει το μυαλό σας γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχετε ακούσει ποτέ ξανά γι’αυτό το νησί που βρίσκεται προς τη Βόρεια Ελλάδα.
Θυμίζει κάτι εξωτικό και έχει μια πολύ μεγάλη παραλία στην οποία δεν φτάνει ο αέρας με αποτέλεσμα να μην την πιάνει ούτε ένα κυματάκι. Τα νερά της είναι μονίμως ζεστά πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να την επισκέπτεστε όποια εποχή του χρόνου θέλετε.
Μιλάμε για το νησί Διάπορο που βρίσκεται στη Χαλκιδική απέναντι από την διάσημη παραλία της Βουρβουρούς. Και όταν λέμε Βουρβουρού, εννοούμε μία από τις καλύτερες περιοχές όλης της Χαλκιδικής, και των 3 ποδιών μαζί. Άλλωστε το δεύτερο πόδι, είναι μοναδικό, πολύ διαφορετικό από το πρώτο πόδι.
Αν, λοιπόν, θέλετε να απομονωθείτε, να χαλαρώσετε και να περάσετε το πιο ήρεμο καλοκαίρι της ζωής απλά πρέπει να επισκεφτείτε το Διάπορο. Εκεί θα βρείτε αμμώδεις παραλίες με λευκή-ροζ άμμο ιδανικές για ηλιοθεραπεία και παιχνίδια.
Το νησάκι έχει ένα τεράστιο φυσικό κόλπο μήκους 700 μέτρων που καταλήγει σε αβαθή νερά πολύ ζεστά, ενώ καλύπτεται από πευκόδασος κάνοντάς το, πραγματικό παράδεισο.
Για να πάτε σε αυτό το μικρό αλλά πανέμορφο νησάκι -όπου θα πάτε μόνο για τις παραλίες- θα πρέπει να μεταφερθείτε με βάρκα από κάποιον ντόπιο ψαρά. Διαφορετικά νοικιάστε μια βάρκα και κάντε την εκδρομή μόνοι σας. Θα περάσετε υπέροχα!
epirusblog.gr
5 of 5
Aυτό είναι το ελληνικό νησί που έχει ζεστά νερά όλο το χρόνο
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 9092431714089050152
item