9 πράγματα που κάνουν κάθε βράδυ οι όμορφες γυναίκες για να ξυπνούν φρέσκες και λαμπερές κάθε πρωί

9 πράγματα που κάνουν κάθε βράδυ οι όμορφες γυναίκες για να ξυπνούν φρέσκες και λαμπερές κάθε πρωί
Οι βραδινές συνήθειες ομορφιάς θα πρέπει να γίνουν ρουτίνα για όλες τις γυναίκες, προκειμένου να ξυπνούν το πρωί ομορφότερες.

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ξυπνούν όμορφες το πρωί. Όμως, λόγω του άγχους και της κόπωσης της ημέρας, πηγαίνουν για ύπνο χωρίς να ακολουθούν κάποια βραδινή ρουτίνα περιποίησης.

Αυτό που ξεχνάμε είναι ότι τη νύχτα πραγματοποιούνται κάποιες διεργασίες που ανανεώνουν το δέρμα, κάνοντάς το φρέσκο για το επόμενο πρωί.

Αν δεν ακολουθείτε ορισμένες βραδινές συνήθειες, συχνά αρχίζετε να προσέχετε ατέλειες και επιτάχυνση της γήρανσης.

Για το λόγο αυτό είναι καλύτερα να ακολουθείτε μια ρουτίνα περιποίησης που δεν χρειάζεται πολύ χρόνο, αλλά επαρκεί για τη φροντίδα του δέρματος.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Αφαιρέστε το μακιγιάζ σας


Δεν υπάρχει δικαιολογία για να πηγαίνετε για ύπνο φορώντας το μακιγιάζ σας. Τα προϊόντα μακιγιάζ ομορφαίνουν, όμως κλείνουν τους πόρους προκαλώντας μαύρα στίγματα.

Πάρτε ένα καθαριστικό γαλάκτωμα ή χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο, όπως καστορέλαιο ή αμυγδαλέλαιο.

Μην ξεχνάτε να αφαιρείτε τελείως τη μάσκαρα και το μολύβι ματιών. Και τα δύο αυτά προϊόντα τείνουν να αποδυναμώνουν τις βλεφαρίδες όταν μένουν επάνω τους για μεγάλο διάστημα.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Πλύντε το πρόσωπό σας με κρύο νερό

Αν και το τελευταίο πράγμα που θέλετε να αισθανθείτε τη νύχτα είναι κρύο νερό πάνω στο δέρμα σας, ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να πλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό.

Αυτό όχι μόνο αφαιρεί τις ακαθαρσίες και τη λιπαρότητα από την επιφάνεια του δέρματος, αλλά το τονώνει και κλείνει τους διεσταλμένους πόρους.

Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο ή φυσικό σαπούνι για να μην αλλάξετε το pH του δέρματος.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα σώματος


Για να σιγουρευτείτε ότι ολόκληρο το σώμα σας ξυπνάει απαλό και ενυδατωμένο, εφαρμόστε μια καλή ποσότητα κρέμας σώματος κάθε βράδυ.

Το συγκεκριμένο προϊόν διατηρεί τα φυσικά έλαια του δέρματος και προλαμβάνει το σχηματισμό αντιαισθητικών ατελειών λόγω ξηρότητας.

Έχετε υπόψη σας ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετική κρέμα για το πρόσωπό σας καθώς το δέρμα του είναι πιο ευαίσθητο.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Χρησιμοποιήστε βαζελίνη στα πόδια σας

Πρόκειται για μία από τις πιο ξεχασμένες βραδινές συνήθειες. Πολλές φορές δεν το προσέχουμε, όμως τα πόδια μας μπορούν εύκολα να παρουσιάσουν ξηρότητα και να αναπτύξουν κάλους που δείχνουν αρκετά άσχημοι.

Αυτό συμβαίνει επειδή ξεχνάμε να ενυδατώσουμε και να φροντίσουμε να απομακρύνουμε το νεκρό δέρμα.

Βάλτε λίγη βαζελίνη στα πόδια σας κάθε βράδυ για να ενυδατώσετε και να μαλακώσετε το δέρμα βελτιώνοντας σταδιακά την εμφάνιση των ποδιών σας.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Χρησιμοποιήστε κρέμα για τις γωνίες των ματιών σας


Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να φροντίζετε τα μάτια σας, τόσο λιγότερες πιθανότητες θα έχετε να εμφανίσετε πρόωρες ρυτίδες ή το τρομερό «πόδι της χήνας».

Αυτό το σημείο του προσώπου είναι πολύ πιο ευαίσθητο και τείνει να εξασθενεί πιο εύκολα από τις ακτίνες UV και τις τοξίνες.

Γι’αυτό κάθε νύχτα, πριν πάτε για ύπνο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε μια κρέμα νυκτός που βοηθάει στην επανόρθωση και στη σύσφιξη του δέρματος.

Το συγκεκριμένο προϊόν μειώνει επίσης τη φλεγμονή και τις σακούλες κάτω από τα μάτια, που μερικές φορές σάς κάνουν να δείχνετε κουρασμένοι το πρωί.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Βγάλτε τα φρύδια σας

Αν προτιμάτε να βγάζετε τα φρύδια σας χωρίς τη βοήθεια στυλίστα, πρέπει να γνωρίζετε ότι μία από τις καλύτερες ώρες για να το κάνετε είναι πριν πάτε για ύπνο.

Αν αποκτήσετε αυτή τη συνήθεια, δίνετε στο δέρμα σας λίγο χρόνο να χαλαρώσει. 

Αυτό επιτρέπει στην κοκκινίλα που προκαλείται από την αφαίρεση των τριχών να υποχωρήσει.

Επίσης το δέρμα θα είναι λιγότερο ευαίσθητο στις ακτίνες UV.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Ενυδατώστε τις παρανυχίδες σας


Για να μην παρουσιάζουν ξηρότητα τα νύχια σας και για να τα διατηρείτε γερά, είναι απολύτως απαραίτητο να τα ενυδατώνετε και να εξασφαλίζετε θρεπτικά συστατικά στα σημεία που έχουν παρανυχίδες.

Αν δεν έχετε κάποια ειδική κρέμα γι’αυτό, τρίψτε τα με λίγο ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Λευκάνετε τα δόντια σας

Αν και δεν μπορείτε να λευκάνετε εντελώς τα υπερβολικά λεκιασμένα δόντια, ένα εβδομαδιαίο βούρτσισμα με μαγειρική σόδα συμβάλλει στη λεύκανσή τους.

Απλώστε τη στην οδοντόβουρτσά σας και αφήστε τη να δράσει πάνω τα δόντια σας για μερικά λεπτά. Έπειτα ξεπλυθείτε.

Βραδινές συνήθειες ομορφιάς: Φροντίστε τις βλεφαρίδες σας


Αφού αφαιρέσετε εντελώς το μακιγιάζ σας, απλώστε λίγο καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας για να τις θρέψετε και για να τους δώσετε περισσότερο όγκο.

Το συγκεκριμένο προϊόν δυναμώνει τις βλεφαρίδες και τις βοηθάει να μην πέφτουν. 

Είναι τέλειο για την ενίσχυση της φυσικής τους ανάπτυξης.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα λέγαμε ότι, αν αφιερώνετε μερικά λεπτά κάθε βράδυ σε υγιεινές συνήθειες, θα μπορείτε να αξιοποιείτε καλύτερα το χρόνο του ύπνου διατηρώντας μια όμορφη και νεανική εμφάνιση.

Ακολουθήστε τις παραπάνω συμβουλές και σύντομα θα προσέξετε ότι με μικρές αλλαγές, οι οποίες διαρκούν μόλις λίγα λεπτά, κάθε βράδυ, θα επιτύχετε θαυμάσια αποτελέσματα και θα είστε λαμπερή το πρωί που ξυπνάτε.
.
ΧΡΗΣΙΜΑ – Newsitamea.gr
epirusblog.gr
5 of 5
9 πράγματα που κάνουν κάθε βράδυ οι όμορφες γυναίκες για να ξυπνούν φρέσκες και λαμπερές κάθε πρωί
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7254389073175015460
item