Πρέβεζα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ Πρέβεζα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ

Πρέβεζα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, προσκαλεί τις επιχειρήσεις - μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και επιδοτεί τη συμμετοχή των επιχειρήσεων - μελών του, απ’ όποιον κλάδο οικονομικής δραστηριότητας κι αν προέρχονται.

Το Επιμελητήριό μας πραγματοποιεί μια πρωτοβουλία για την στήριξη των επιχειρηματιώνμελών του και την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην πόλη μας.

Η επιχειρηματική σας προβολή σε συνδυασμό με τον Επιμελητηριακό θεσμό θα μπορέσει να προσδώσει το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις σας.

Οι εταιρίες μέλη μας θα φιλοξενηθούν στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χώρων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας τηλ. 2682029414 εσωτ. 4 (κα Ράπτη Έλενα) προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στην 85η ΔΕΘ
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2433454287379001639
Σχόλια
item