Πρέβεζα: Κώστας Ανατολιωτάκης - Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας Πρέβεζα: Κώστας Ανατολιωτάκης - Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Κώστας Ανατολιωτάκης - Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας

Πρέβεζα: Κώστας Ανατολιωτάκης - Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας
Συνέντευξη για την Πρέβεζα και τον τουρισμό παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Κώστας Ανατολιωτάκης, στο πανελλαδικής εμβέλειας Θέμα Radio 104,6  και την εκπομπή «Επιλέγουμε Ελλάδα» και τον κ. Γιάννη Αντύπα.

Ο κ. Ανατολιωτάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως η Πρέβεζα τώρα που ξεκινά η τουριστική σαιζόν έχει πληρότητα 30 % με 40% και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι εν μέσω κορωνοϊου, το φετινό καλοκαίρι θα ξεπεράσει το 50%. » Κι αυτό δεν το λέω τυχαία. Αυτό το λέω διότι η Πρέβεζα πάντα σέβονταν τον Έλληνα επισκέπτη. 

Πάντα η επιλογή της Πρέβεζας ήταν ο Έλληνας επισκέπτης και ο μεμονωμένος ξένος επισκέπτης. Δεν ήμασταν δηλαδή του ξένου μαζικού τουρισμού. Ήταν επιλογή μας και φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε. Γιατί τα ξενοδοχεία μας είναι οικογενειακά με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τα εστιατόρια πάλι στα ίδια επίπεδα. 

Η φιλοσοφία μας ήταν πάντα να υπολογίζουμε τον Έλληνα και τον μεμονωμένο ξένο, που είχε το σκάφος του και έρχονταν και έρχονταν ξανά. 

Ήμασταν αυτής της λογικής, αυτής της φιλοσοφίας.» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας και πρόσθεσε  «Το φαγητό μας είναι εξαιρετικό. Αν έχετε δοκιμάσει τα ψάρια και τις γαρίδες του Αμβρακικού, δεν νομίζω να έχετε φάει ξανά κάτι άλλο, τέτοιου επιπέδου. 

Η Πρέβεζα είναι μια περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τη Λευκάδα και την Πάργα, είναι ένας εναλλακτικός προορισμός. Έχουμε την μεγαλύτερη αμμώδη παραλία στην Ευρώπη και έχει βραβευτεί όσο η πιο ασφαλής για το 2020. Είναι το Μονολίθι. 

Είμαστε από τις λίγες περιοχές που έχουμε και παραλίες μέσα στην πόλη. Στις τιμές μας ήμασταν πάντα προσιτοί, δεν ήμασταν ούτε Ρόδος, ούτε Κρήτη κ.α. Έχουμε λογικές έχουμε τίμιες τιμές. 

Έχουμε αρχαιολογικούς χώρους, την αρχαία Νικόπολη στην Πρέβεζα, έχουμε τον Αμβρακικό κόλπο, έχουμε τον Αχέροντα ποταμό. Έχουμε το Νεκρομαντείο. Μπορούμε να πάμε μια ημερήσια στην Πάργα ή την Λευκάδα και να γυρίσουμε στην ηρεμία της Πρέβεζας».

Για την λειτουργία των ξενοδοχείων στην Πρέβεζα εν μέσω Κορωνοϊου ο Κώστας Ανατολιωτάκης επεσήμανε πως έχουν ανοίξει τα περισσότερα, ενώ το επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να ανοίξουν σχεδόν όλα. «Είμαστε εντάξει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα τηρούμε με ευλάβεια. 

Η Περιφέρεια Ηπείρου έχει κάνει εκπαίδευση σε όλο το προσωπικό όλων των ξενοδοχείων και των εστιατορίων. 

Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε κόσμο! Έχουμε προσλάβει το 70% του προσωπικού, πιστεύω ότι το επόμενο δεκαήμερο μέχρι τον Αύγουστο, θα φτάσουμε στο 90,95,100%. Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου» είπε στη συνέντευξη του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κώστας Ανατολιωτάκης - Περιμένουμε χιλιάδες κόσμου – Ευελπιστούμε ότι θα ξεπεράσουμε το 50% πληρότητας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: 241500072232521674
Σχόλια
item