Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Σε Καταρράκτη και Βουργαρέλι το "3Ο DOC FEST ΗΠΕΙΡΟΥ"! Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Σε Καταρράκτη και Βουργαρέλι το "3Ο DOC FEST ΗΠΕΙΡΟΥ"! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Σε Καταρράκτη και Βουργαρέλι το "3Ο DOC FEST ΗΠΕΙΡΟΥ"!Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Σε Καταρράκτη  και  Βουργαρέλι το "3Ο DOC FEST ΗΠΕΙΡΟΥ"!Το θερινό σινεμά είναι η τάση αυτού του καλοκαιριού...
​Φέτος τον Αύγουστο ο Καταρράκτης & το Βουργαρέλι του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων θα συμμετέχουν στο West Side Mountains Festival.
Είναι η πρώτη φορά που ο δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων θα συμμετέχει σε ανάλογο φεστιβάλ και ελπίζουμε, το θερινό σινεμά να γίνει θεσμός και στα Κεντρικά Τζουμέρκα!
Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ηπείρου ή όπως έγινε γνωστό West Side Mountains Doc Fest ξεκίνησε το 2018 με την πρώτη αλλά και την δεύτερη έκδοση του 2019 στο Δήμο Καραϊσκάκη της Ορεινής Άρτας. 

Η βασική σκέψη και πρόθεση των δημιουργών με την ίδρυση του Φεστιβάλ ήταν η δημιουργία ενός σημαντικού πολιτιστικού γεγονότος, σε μία από τις φτωχότερες, αλλά και πλέον δυσπρόσιτες περιοχές της Ευρώπης. 

Μια περιοχή απίστευτης φυσικής ομορφιάς που ξεκινά από τα Άγραφα και την κοιλάδα του Αχελώου και φτάνει σχεδόν μέχρι την Άρτα. Το φεστιβάλ πέτυχε απόλυτα τους στόχους του και ήδη στην προετοιμασία της τρίτης του περιόδου.

Η περίοδος αυτή του West Side Mountains Doc Fest, που θα γίνει το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου και συγκεκριμένα από τις 5 μέχρι και τις 18 Αυγούστου με τη βασική διαφορά ότι το φεστιβάλ διογκώθηκε χωροταξικά και εξαπλώθηκε σε όλη σχεδόν την Ήπειρο. 

Μια εξάπλωση που έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων, Βορείων Τζουμέρκων, Πωγωνίου, Πρεβέζης Άρτας, φυσικά του Δήμου Καραΐσκάκη, πολλών συλλόγων, Αδελφοτήτων, τοπικών Ομοσπονδιών, του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Πανηπειρωτικής Σ.Ε.

Η είσοδος στις προβολές είναι δωρεάν. Προαιρετικά μπορείτε να δωρίσετε τυποποιημένα τρόφιμα για το φιλανθρωπικό έργο της οργανώτριας των προβολών Canto Mediterraneo AMKE.

ΠΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2020
5 Αυγούστου Ημερίδα Πολιτισμού στις Πηγές Άρτας, Δήμος Γ. Καραϊσκάκη 18:00-22:00,

ΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 2020
06 Αυγούστου Έναξη Φεστιβάλ και προβολές στις Πηγές Άρτας, Δήμος Γ. Καραϊσκάκη ώρα 20:00.
07 Αυγούστου προβολές στη Σκουληκαριά Άρτας, Δήμος Γ. Καραϊσκάκη ώρα 20:00
08 Αυγούστου προβολές στο Βουργαρέλι, Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ώρα 20:00.
09 Αυγούστου Φεστιβαλικές προβολές στον Καταράκτη, Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ώρα 20:00.
10 Αυγούστου προβολές στα Κάτω Ραβένια, Δήμος Πωγωνίου ώρα 20:00.
11 Αυγούστου προβολές στην Πράμαντα, Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ώρα 20:00.
12 Αυγούστου προβολές στον Βοτανικό Κήπο της Πρέβεζα, Δήμος Πρέβεζας ώρα 20:00.
13 Αυγούστου Τελετή λήξης στον ιστορικό Cine Ορφέα της Άρτας, Δήμος Αρταίων ώρα 20:00.

ΜΕΤΑΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2020
16 Αυγούστου προβολές στην Πωγωνιανή, Δήμος Πωγωνίου ώρα 20:00
17 Αυγούστου προβολές στο Ελληνικό, Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ώρα 20:00.

Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κεντρικά Τζουμέρκα - Σε Καταρράκτη και Βουργαρέλι το "3Ο DOC FEST ΗΠΕΙΡΟΥ"!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3300183492813767609
Σχόλια
item