Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος «Άραβας» που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου! Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος «Άραβας» που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος «Άραβας» που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου!

Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος «Άραβας» που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου! | tlife.gr
Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να εξομολογήθηκε πρόσφατα στις κάμερες ότι είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, αφήνοντας να εννοηθεί πως ζει ένα καινούργιο ειδύλλιο, ωστόσο δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για το πρόσωπο που της «έκλεψε» την καρδιά.
«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. 
Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια, χωρίς να αποκαλύψει στοιχεία για τον νέο σύντροφό της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο άντρας που φέρεται να έκλεψε την καρδιά της Αγγελικής είναι 27 χρονών και ακούει στο όνομα Ιμάν. 
Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο Αραβας». 
Θέλετε και το καλύτερο; Το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του, συγκεκριμένα πέρασε στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.
Πρόσφατα, ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, όπου είχε ένα live ο Αγγελος Διονυσίου. 
Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της, που έχει look hipster και μοιάζει πολύ στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, έφτασαν μαζί και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. 
Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί όσον αφορά τις διαχυτικότητες, καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους, η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.
epirusblog.gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη: Ο 27χρονος «Άραβας» που φέρεται να της έκλεψε την καρδιά είναι ίδιος ο Σάββας Γκέντσογλου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4281955103020275689
Σχόλια
item