Άρτα: Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου Άρτα: Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου

Άρτα: Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου
Εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων συνολικού μήκους 23 χιλιομέτρων βαδίζουν προς υλοποίηση μετά από την υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, παρουσία και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας. 

Το έργο αφορά ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στα 1.910.300 ευρώ, με χρηματοδότηση από δημοτικούς πόρους. 

Οι εργασίες αφορούν 56 παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων σε 19 υφιστάμενους δρόμους, οι οποίοι παρουσιάζουν μεγάλο κυκλοφορικό φόρτο, τόσο σε πεδινές περιοχές, όσο και εντός του αστικού ιστού. 

«Όλο αυτό το διάστημα, ο Δήμος μας προχωρά σε έργα υποδομής σε όλο το εύρος της Άρτας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πτηνο- κτηνοτρόφων και των αγροτών της περιοχής μας. 

Σήμερα ανακοινώνουμε 23 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα εντάξουμε και άλλα 22 χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων.

Για εμάς, η αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας αποτελεί προτεραιότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ακόμη 23 χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης με υπογραφή Δήμαρχου
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1603812454754723327
Σχόλια
item