Χριστίνα Κολέτσα: «Ερωτεύομαι από τους 10 τον χειρότερο»!

 Χριστίνα Κολέτσα: «Ερωτεύομαι από τους 10 τον χειρότερο»!
Η Χρίστινα Κολέτσα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και απέρριψε, ενώ έκανε μια δήλωση για τους άνδρες που ερωτεύεται.
H ίδια είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not»: «Η αλήθεια είναι ότι έχω μιλήσει με κάποια κανάλια. Έχω απορρίψει κάποια πρόταση. Είμαι σε αναμονή να συζητήσω κάποιες άλλες προτάσεις. Έχω στο μυαλό μου αργότερα μια δική μου παραγωγή. 
Μια ξεχωριστή παρουσιάστρια για εμένα είναι η Ναταλία Γερμανού. Πολύ έξυπνη, πάρα πολύ συναισθηματική, με τρομερό επίπεδο, χειρίζεται πάρα πολύ καλά την ελληνική γλώσσα και νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατη η εκπομπή της, την ξεχωρίζω σαν εκπομπή.
Με είχαν πάρει κάποια στιγμή για το Big Brother, αλλά δεν είχα καταλάβει για ποιο λόγο.
Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αυτός που θα ερωτευτώ από τους δέκα που θα έχω απέναντί μου πρέπει να είναι ο χειρότερος. 
Όσον αφορά στην τελευταία μου σχέση, ήταν κάτι που μοιράστηκα εγώ. Απλώς η χρονική στιγμή που ακούστηκε ότι χώρισα, νομίζω ότι εξυπηρετούσε κάποια συμφέροντα γιατί είχε ήδη τρεις μήνες που είχα χωρίσει».
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Κολέτσα: «Ερωτεύομαι από τους 10 τον χειρότερο»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7611919670332668683
item