Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» Video

Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» Video | tlife.gr
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης πήραν… συνέντευξη ο ένας από τον άλλον στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης».

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του, για το θέατρο, για το… αν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον, ενώ ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης συγκίνησε κάποια στιγμή τη σύζυγό του με την εξομολόγησή του. 
Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη που αντιμετώπισε η όμορφη ηθοποιός, με την Μαρία Κορινθίου να συγκινείται και να βουρκώνει…
«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. 
Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο. Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. 
Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος… Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα. 
Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. 
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης, με την Μαρία να αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που της το λέει για πρώτη φορά.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιάννης Αϊβάζης συγκινεί την Μαρία Κορινθίου: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα όσα πέρασες…» Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4165645207912511057
item