Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι με αποστάσεις στην Μύκονο! Video Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι με αποστάσεις στην Μύκονο! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι με αποστάσεις στην Μύκονο! Video

Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι με αποστάσεις στην Μύκονο! Video | tlife.gr

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος συνοδεύτηκε από την… απόβαση των πρώτων  – για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο – celebrities στην Μύκονο, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και ετοίμασαν βαλίτσες για το νησί των Ανέμων. 
Τα βράδια τα Ματογιάννια γέμισαν από γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, με την κάμερα του Mykonos Live TV να καραδοκεί για τα πιο ενδιαφέροντα πλάνα.
Ανάμεσα σε εκείνους που έκαναν την βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης και η αγαπημένη του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Οι δυο τους δεν περπατούσαν πλάι πλάι αλλά με απόσταση ο ένας από τον άλλο όχι λόγω κορονοϊού αλλά για να μην τους απαθανατίσουν μαζί οι φωτογράφοι.
 Ο επιχειρηματίας προχωρούσε μπροστά και η καλή του ακολουθούσε από πίσω μαζί με τον pr man Χάρη Σιανίδη και ενίοτε με την ελεύθερη κι ωραία Μαρία Καλάβρια!
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ερωτευμένοι με αποστάσεις στην Μύκονο! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 411596965366190397
Σχόλια
item