Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video] Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video]

Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video] | tlife.gr

Καλεσμένη στο Πρωινό της Τετάρτης βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη.
«Είναι πολύ πρόσφατο αυτό που έγινε, οπότε δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου έχει κλείσει, ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. 
Έχουν πει πολλά, έχουν γράψει πολλά κι εμένα σαν άνθρωπο με ενοχλεί γενικά. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό θα το λουστώ κιόλας, απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω… Κάποια στιγμή θα με ρωτούσαν. 
Περνάγαμε ωραία. Απλά τελείωσε και μέχρι εκεί. Απλά τόσα χρόνια που είμαι στη δουλειά δε μου αρέσει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. 
Για αυτό λέω ότι τώρα θα το λουστώ…», είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχει κλείσει για εμένα αυτό το κεφάλαιο… Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι άλλο…» .
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ταταράκη! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2187266826427364297
Σχόλια
item