Πέτρος Πυλαρινός: Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Video Πέτρος Πυλαρινός: Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Video | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πέτρος Πυλαρινός: Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Video

Πέτρος Πυλαρινός: Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Video | tlife.gr
Ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. 

Ο frontman του συγκροτήματος «Alcatrash» και το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» μπορεί να παραδέχτηκαν τη σχέση τους, αλλά προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.
Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Πέτρο Πυλαρινό και τον ρώτησε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, αφού προηγουμένως έλυσε ένα γρίφο με το όνομα της αγαπημένης του.
Μάλιστα, τον είδαμε στα social media να έχει αναλάβει χρέη φωτογράφου και να φωτογραφίζει το κορίτσι του.«Ήμασταν διακοπές για ένα τριήμερο με φίλους. Δεν έπαιξα τον ρόλο του φωτογράφου. 
Ήμουν φωτογράφος στο επάγγελμα», σχολίασε ο Πέτρος Πυλαρινός, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση. 
«Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ. Οι άνδρες κάνουν την πρώτη κίνηση συνήθως. Έτσι είναι στο χωριό μου. Ας πούμε ότι στην καραντίνα έδεσε το γλυκό με τη Βάλια».
epirusblog.gr
5 of 5
Πέτρος Πυλαρινός: Όσα είπε για τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1169933697656849204
Σχόλια
item