Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε όσα ακούστηκαν για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου! [video] Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε όσα ακούστηκαν για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε όσα ακούστηκαν για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου! [video]

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε όσα ακούστηκαν για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου! [video] | tlife.gr


Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε χθες σχετικά με την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη ΜπέταΧριστιάνα Μπέτα, την οποία δημοσιεύματα ήθελαν να επέστρεψε από το Λονδίνο όπου σπουδάζει και να διοργάνωσε κάλεσμα σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο οποίο κόλλησαν κορονοϊό κάποιοι από τους προσκεκλημένους της.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Τάκης Μπέτας διέψευσαν την εν λόγω είδηση και έδωσαν ξεχωριστά την δική τους απάντηση στις αναληθείς φήμες που αφορούν την κόρη τους, ενώ η Χριστιάνα Μπέτα έδωσε την δική της απάντηση μέσω του δικηγόρου της.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στον σάλο που ξέσπασε και αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με την κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου
«Τάσο θέλω να σε ρωτήσω κάτι για έναν άνθρωπο που εμένα ουσιαστικά ανήκει σα να είμαστε σε μια οικογένεια. Μιλάω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, που τώρα το έβλεπα πάλι. Το παίζει το internet παντού. 
Διάβασα χθες αυτό που ανέβασε μόνη της στη σελίδα της, που ουσιαστικά έδινε μια απάντηση σε αυτά που συζητιούνται το τελευταίο εικοσιτετράωρο. 
Εγώ δεν είχα καταλάβει αν αυτό είχε γίνει θέμα, αν είχε βγει προς τα έξω για το κομμάτι με την μεγάλη της κόρη Χριστιάνα. Απάντησαν και οι δύο είδα, εγώ είδα μόνο της Νατάσας αλλά νομίζω και ο πατέρας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.
Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τι μπορεί να νιώθει ένας γονιός που είναι γνωστός σε μια χώρα και βλέπουν να αδικούν το παιδί του. 
Δεν ξέρω την περίπτωση δεν έχω μιλήσει ακόμα με τη Νατάσα, αλλά προφανώς που απαντάει δημόσια και ο πατέρας της μικρής, προφανώς έτσι είναι τα πράγματα. Το δέχομαι έτσι όπως το λέει. 
Σκέφτομαι λοιπόν, οποιοσδήποτε γονιός όταν αισθάνεται ότι το παιδί του γίνεται στόχος και αδικείται, αισθάνεται αυτό που αισθάνεται προφανώς και η Νατάσα. 
Λέει “εγώ είμαι η γνωστή της παρέας! Αν εγώ δεν ήμουνα, μπορεί κανείς να μην είχε κάνει τόσο εύκολα θέμα ”. Έτσι το μεταφράζω. Γίνονται και λάθη. Αυτό το ξεκίνησα γιατί δεν ήθελα να το περάσω ντούκου».
Δες το βίντεο που ακολουθεί:
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε όσα ακούστηκαν για την κόρη της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 323412342470906556
Σχόλια
item