Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video] Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video]

Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video] | tlife.gr

Μετά την καραντίνα έφυγαν για Τήνο και έκαναν «βουτιά» σε ένα μαγικό ταξίδι γαστρονομίας. 
Ο λόγος για την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύζυγό της και γνωστό σεφ Δημήτρη Κατριβέση που βρέθηκαν στο νησί του Αιγαίου, όπου ο Δημήτρης ετοιμάζει έναν νέο χώρο εστίασης.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός Chef όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμάζει ένα νέο εστιατόριο με εκλεκτές γεύσεις στο νησί, το οποίο είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούνη και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρέθηκε εκεί με την σύζυγό του Μαριάντα Πιερίδη για να ελέγξουν τις πρώτες ύλες.
Έτσι, οι δυο τους ξεκίνησαν το τεστ γευσιγνωσίας με εκλεκτά τυριά από τοπικούς παραγωγούς, αλλά και wine testing με κρασιά από το νησί. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δοκιμής κρασιών στήθηκε και ένα μικρό «τσιμπούσι» στην εξοχή.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης, πάντως, θέλει το νέο αυτό εστιατόριο που θα είναι σε απόσταση αναπνοής από τη Χώρα της Τήνου να είναι ένα μοναδικό μέρος φιλοξενίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάντα Πιερίδη: Γαστρονομικό ταξίδι στην Τήνο με τον σύζυγό της! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5933810967738325463
Σχόλια
item