Άρτα: Η εκπομπή "SELFIE" έρχεται στα κεντρικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! Άρτα: Η εκπομπή "SELFIE" έρχεται στα κεντρικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Η εκπομπή "SELFIE" έρχεται στα κεντρικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!Άρτα: Η εκπομπή "SELFIE" έρχεται στα κεντρικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!Το "SELFIE", το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ2 έρχεται για γυρίσματα στο Βουργαρέλι του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων...
Τρία νέα επεισόδια της σειράς Selfie  θα γυριστούν στην Ήπειρο, σε σημεία που η παραγωγή της εκπομπής έχει επιλέξει, δηλαδή στο Βουλγαρέλι (Δευτέρα 29/6), στην Πρέβεζα (Τρίτη 30/6), και την Πάργα (Τετάρτη 1/7), παρέχοντας δωρεάν προβολή του τόπου μας και μάλιστα σε τηλεοπτικό κοινό νεώτερων ηλικιών.

Τι είναι η εκπομπή SELFIE

To SELFIE είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας!

Ένα ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεωμένο στον 4ο κύκλο εκπομπών του και μας χαρίζει  ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια! 

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του ανανεωμένου SELFIE  παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής και μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 20.00 από την ΕΡΤ2.

Πως παίζεται το SELFIE; 

Στο παιχνίδι συμμετέχουν δύο παίκτες, 2 νέοι άνθρωποι που ζουν στον τόπο που επισκεπτόμαστε  οι οποίοι είναι και οι ξεναγοί μας στον κάθε προορισμό. 

Το παιχνίδι αποτελείται από  τέσσερις  γύρους που πραγματοποιούνται σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Στον 1ο γύρο (Town Selfie) αναζητούν και αναδεικνύουν τα αξιοθέατα της περιοχής.

Στο 2ο γύρο (Memory Selfie) εμπλέκουν την τοπική κοινωνία και “αναστατώνουν” το κέντρο της πόλης η του χωριού στην προσπάθειά τους να προλάβουν να φωτογραφίσουν 10 διαφορετικά είδη selfie ο καθένας, με αντίπαλους το χρόνο… και τη μνήμη τους.

Μεταξύ  των 2 γύρων υπάρχουν εμβόλιμα θέματα με αντίστοιχες συνεντεύξεις που αναδεικνύουν τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά του τόπου.

Ακολουθεί η δοκιμασία Quiz Selfie με τους 2 παίκτες μας να απαντούν σε 10 ερωτήσεις σχετικές με τον τόπο και την ιστορία του.
Ο τελικός 4ος γύρος (Action Selfie)  αναδεικνύει τις δραστηριότητες του κάθε τόπου στον τομέα του αθλητικών δραστηριοτήτων και των πολιτιστικών 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Η εκπομπή "SELFIE" έρχεται στα κεντρικά ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 371339790286931894
Σχόλια
item