Αθηνά Οικονομάκου: Reunion με την κουμπάρα της μετά την καραντίνα! [video] Αθηνά Οικονομάκου: Reunion με την κουμπάρα της μετά την καραντίνα! [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Reunion με την κουμπάρα της μετά την καραντίνα! [video]

Αθηνά Οικονομάκου: Reunion με την κουμπάρα της μετά την καραντίνα! [video] | tlife.gr

Μπορεί η καραντίνα να την κράτησε δυο περίπου μήνες στο σπίτι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον μικρό Μάξιμο, η Αθηνά Οικονομάκου όμως έχει επιστρέψει πια στις καθημερινές της συνήθειες. 
Η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας έχει αρχίσει δειλά δειλά να κάνει τις πρώτες της εξόδους και έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Πριν λίγες μέρες βρέθηκε στα γενέθλιά της καλής της φίλης και κουμπάρας Νικόλ Παναγιώτου και τώρα η Αθηνά Οικονομάκου συναντήθηκε με την άλλη κουμπάρα της Εύη Πρεβενά. 
Η Εύη μαζί με την Νικόλ και την Βάσω Λασκαράκη είναι οι τρεις καλές φίλες της Αθηνάς Οικονομάκου και πριν λίγο καιρό βάφτισαν τον μικρό της πρίγκιπα… τον Μάξιμο
Tα τέσσερα κορίτσια, ωστόσο, μέσα στην καραντίνα δεν κατάφεραν να συναντηθούν – τα έλεγαν με video κλήσεις- και τώρα που επιστρέφουν όμως στην κανονικότητά τους, άρχισαν να κάνουν τις πρώτες συναντήσεις τους!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Reunion με την κουμπάρα της μετά την καραντίνα! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 294400091621303213
Σχόλια
item