Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεσολόγγι! [pics,video]

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξέγνοιαστες στιγμές στο  Μεσολόγγι! [pics,video] | tlife.gr
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κατερίνα Γερονικολού πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους στο χωριό του ηθοποιού, το Κρυονέρι Μεσολογγίου. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση, προκειμένου να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του. 
Ο Γιάννης, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να δει τους γονείς και τον αδερφό του, τρεις μήνες μετά το lockdown, και να περάσει μαζί τους μερικές όμορφες οικογενειακές στιγμές.
Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, τόσο η Κατερίνα, όσο και ο Γιάννης, δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την παραμονή τους εκεί.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» μπορεί να μην έκανε βουτιές και να μην την είδαμε με το μαγιό της, ωστόσο, πόζαρε με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, αλλά και με αέρα μοντέλου στον κήπο του σπιτιού όπου διέμεινε, ενώ ο τηλεοπτικός «Βλάσης» του «Έλα στη θέση μου» στον Alpha αποκάλυψε πώς έγινε για λίγο ψήστης και ανέλαβε το μεσημεριανό τραπέζι, αλλά και καπετάνιος, αφού οδήγησε ένα σκάφος και χάρισε μαι μοναδική βόλτα στην καλή του.
Δες τις αναρτήσεις τους:


epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Μεσολόγγι! [pics,video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6857807638510823477
item