Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι «ξέφρενοι»χοροί στην Μύκονο! [pics,vid]

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι «ξέφρενοι»χοροί στην Μύκονο! [pics,vid] | tlife.gr

Μπορεί να άργησαν… αλλά τελικά τα κατάφεραν και πήγαν Μύκονο! Ο λόγος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι αμέσως μετά τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ταξίδεψαν και εκείνοι για το νησί των Ανέμων. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στις Κυκλάδες ήδη από το βράδυ της Κυριακής και περνά ξέγνοιαστες στιγμές, μαζί με τους φίλους του. 
Η γνωστή δημοσιογράφος και ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου μπορεί να μην κατάφεραν να κάνουν κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό φέτος, ωστόσο η Μύκονος είναι πάντα μια καλή επιλογή!
Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα των Κυκλάδων, κάνουν βόλτες και μπάνια, ενώ στην παρέα τους βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σόφη Πασχάλη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 
Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, η παρέα του ζευγαριού βγήκαν να διασκεδάσουν σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με καλό φαγητό και live μουσική. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν εκείνη που έσυρε τον χορό και άναψε το κέφι!


Το αγαπημένο ζευγάρι και οι φίλοι του διασκέδασαν άκρως ελληνικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου γύρισαν κατάκοποι στο ξενοδοχείο τους. Την επόμενη μέρα το πρόγραμμα είχε ξανά… παραλία!

Δες τα στιγμιότυπα:
epirusblog.gr
5 of 5
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι «ξέφρενοι»χοροί στην Μύκονο! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2414852473551025580
item