Κατερίνα Γερονικολού: Εκδρομή στα Καλάβρυτα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [pics] Κατερίνα Γερονικολού: Εκδρομή στα Καλάβρυτα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Γερονικολού: Εκδρομή στα Καλάβρυτα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [pics]

Κατερίνα Γερονικολού: Εκδρομή στα Καλάβρυτα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [pics] | tlife.gr
Μετά το ταξίδι στο Μεσολόγγι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ετοίμασαν και πάλι τις αποσκευές τους και έφυγαν… διακοπές. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και έκανε μια απόδραση στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στα Καλάβρυτα. 
Μπορεί η εν λόγω τοποθεσία να αποτελεί για πολλούς ένα μέρος για χειμωνιάτικες αποδράσεις, ωστόσο διαθέτει εντυπωσιακά τοπία που αξίζει να επισκεφτείς οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Την αποκάλυψη της εξόρμησης έκανε η Κατερίνα Γερονικολού δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες τους. 
Η αλήθεια είναι πως οι δύο γνωστοί ηθοποιοί έχουν επιλέξει από την αρχή της σχέσης τους να κρατούν χαμηλούς τόνους, συνεπώς είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες στα social media. 
Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά στιγμιότυπα από τη βόλτα τους στο δάσος μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό της.
Δες φωτογραφίες:
Απόδραση στη φύση για το ζευγάρι!
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γερονικολού: Εκδρομή στα Καλάβρυτα μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1158162912931575785
Σχόλια
item