Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από το σπίτι της! [pics] Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από το σπίτι της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από το σπίτι της! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από το σπίτι της! [pics] | tlife.gr
Μπορεί να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της με τα γυρίσματα του «Έλα στη θέση μου» στον Alpha, και τη νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που τρέχει, αλλά σίγουρα η Αθηνά Οικονομάκου αφιερώνει τα Σαββατοκύριακά της στα αγόρια της: τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο.
Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μάλιστα, μετά την καραντίνα κάνει πολύ προσεχτικές εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της. 
Έτσι, το Σάββατο, η Αθηνά Οικονομάκου έμεινε σπίτι και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τον γιο της Μάξιμο, ενώ την Κυριακή μαμά και γιος ετοιμάστηκαν για να πάνε για μπάνιο.
Η Αθηνά Οικονομάκου, πάντως, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το όμορφο ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε και τα μηνύματα δεν είχαν τέλος!
Και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Το μαγικό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε από το σπίτι της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1446650885569321448
Σχόλια
item