Ζέτα Δούκα: Το πάρτυ για τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά στη Γλυφάδα! [pics]

Ζέτα Δούκα: Το πάρτυ για τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά στη Γλυφάδα! [pics] | tlife.gr
Τα γενέθλιά του είχε την Δευτέρα ο σύντροφος της Ζέτας ΔούκαΜιχάλης Χατζηαντωνάς και το ζευγάρι γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την ξεχωριστή μέρα. 
Μετά την καραντίνα, η γνωστή ηθοποιός και ο personal trainer έκαναν μια μικρή γιορτή σε αγαπημένο τους στέκι στη Γλυφάδα και διασκέδασε με λίγους και καλούς φίλους.
Αρχικά, το ζευγάρι έσβησε τα πρώτα κεριά της τούρτας στο σπίτι με την μικρή Θάλεια να εύχεται στον μπαμπά της τα Χρόνια Πολλά και εκείνον να συγκινεί με τα λόγια αγάπης για τις δυο γυναίκες της ζωής του: «Πάντα θεωρούσα πως τα γενέθλιά μας είναι η αρχή της νέας μας χρονιάς..! 
Όταν πριν δέκα χρόνια σκεφτόμουν πως θα είμαι όταν φτάσω σε αυτή την ηλικία, που να το φανταστώ… Έχω δύο υπέροχες γυναίκες δίπλα μου που τις αγαπώ βαθιά και ανθρώπους που με αγαπούν και το αποδεικνύουν στην πράξη κάθε μέρα… Είμαι ευτυχισμένος. 
Γιατί για μένα αυτό είναι ευτυχία: να περνάς όμορφα κάθε μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς σε ανάρτησή του στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την πρώτη τούρτα που έκοψε με την οικογένειά του.
Το ίδιο βράδυ όμως, μαζί με την σύντροφό του Ζέτα Δούκα και λίγους φίλους βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant με Ιαπωνική και Περουβιανή κουζίνα και διασκέδασε με την παρέα του. 
Ανάμεσα στους φίλους του ήταν και  η Σόφη Πασχάλη που ανέβασε και φωτογραφία του ζευγαριού στα social media στέλνοντας τις ευχές της.
Όσο για το highlight της βραδιάς ήταν η τούρτα –γνωστής εταιρείας ζαχαροπλαστείων- που παρήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον καλό της!
Και οι ευχές φυσικά στον καλό της δεν είχαν τέλος!
epirusblog.gr
5 of 5
Ζέτα Δούκα: Το πάρτυ για τα γενέθλια του Μιχάλη Χατζηαντωνά στη Γλυφάδα! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1261959937347451934
item