Τόνια Σωτηροπούλου: Απόδραση στην Ύδρα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια [pics] Τόνια Σωτηροπούλου: Απόδραση στην Ύδρα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Απόδραση στην Ύδρα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Απόδραση στην Ύδρα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια [pics] | tlife.gr
Μια εξόρμηση εκτός Αττικής αποφάσισαν να κάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας προκειμένου να περάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.
Το ερωτευμένο ζευγάρι ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής του στο σπίτι του αποφάσισε να κάνει το πρώτο ταξίδι του μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού ξεκινώντας έτσι επίσημα το καλοκαίρι του. 
Οι δυο τους επέλεξαν να επισκεφτούν την γραφική Ύδρα, ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας και να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Η αλήθεια είναι ότι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι λάτρεις των ταξιδιών, συνεπώς, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν αγαπημένους και όχι μόνο προορισμούς, ώστε να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από την ένταση της πόλης. 
Οι δυο τους βρίσκονται στο νησί μαζί με την παρέα τους, συνεπώς οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα και τα γεύματα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δεν έχουν τέλος.
Η μελαχρινή ηθοποιός, ως λάτρης του Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την απόδρασή τους. 
Το ίδιο έκανε, βέβαια, και ο Κωστής Μραβέγιας δημοσιεύοντας στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο από την εντυπωσιακή θέα που απόλαυσε.
Δες φωτογραφίες:
Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει και ο τετράποδος φίλος τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Απόδραση στην Ύδρα μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5816159727785823717
Σχόλια
item