Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: Μια ευτυχισμένη οικογένεια! Οι βόλτες με τα κορίτσια τους κάτω από την Ακρόπολη [pics] Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: Μια ευτυχισμένη οικογένεια! Οι βόλτες με τα κορίτσια τους κάτω από την Ακρόπολη [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: Μια ευτυχισμένη οικογένεια! Οι βόλτες με τα κορίτσια τους κάτω από την Ακρόπολη [pics]

Μπέττυ Μαγγίρα – Δημήτρης Μάζης: Μια ευτυχισμένη οικογένεια! Οι βόλτες με τα κορίτσια τους κάτω από την Ακρόπολη [pics] | tlife.gr
Μια όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει η Μπέττυ Μαγγίρα και ο σύζυγός της Δημήτρης Μάζης. Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένει εξίσου ερωτευμένο όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του.
Η αγαπημένη ηθοποιός και ο γοητευτικός πολίστας χαίρονται να βλέπουν τις κόρες τους, Αντριάννα και Καλλινίκη να μεγαλώνουν και να αποκτούν τις δικές τους προσωπικότητες.
Ειδικότερα στο διάστημα της καραντίνας, οι δύο διάσημοι γονείς απολάμβαναν να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα κορίτσια τους! 
Μπορεί πλέον να μπορούμε να βγαίνουμε κανονικά, ωστόσο η Μπέττυ και ο Δημήτρης συνεχίζουν να αφιερώνουν άπλετο χρόνο στην Αντριάννα και στην Καλλινίκη. 
Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, απαθανάτισε την όμορφη οικογένεια να κάνει τον περίπατό της στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Papadakis Press
epirusblog.gr
5 of 5
Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: Μια ευτυχισμένη οικογένεια! Οι βόλτες με τα κορίτσια τους κάτω από την Ακρόπολη [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1029825370874906357
Σχόλια
item