Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντική απόδραση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics] Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντική απόδραση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντική απόδραση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντική απόδραση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics] | tlife.gr
Ακόμα μία απόδραση θέλησαν να κάνουν το Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά την επίσκεψή του στο πατρικό σπίτι της ηθοποιού στη Σκάλα Λακωνίας την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισε αυτή τη φορά να κάνει μία εξόρμηση αφιερωμένη στους δυο τους. 
Το ζευγάρι μπορεί να μετρά πλέον επτά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένει full in love όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης του.
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, λοιπόν, ύστερα από το τέλος των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους την Παρασκευή, έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό τον Λόγγο της Αχαΐας. 
Πρόκειται για έναν παραθαλάσσιο οικισμό, που αποτελεί ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς με φόντο το απέραντο γαλάζιο.
Το ζευγάρι πέρασε στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στη θάλασσα ενώ το βράδυ προτίμησε τις ήσυχες βόλτες στην περιοχή. 
Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.
Δες φωτογραφίες:
Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Ρομαντική απόδραση μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5568696217078268323
Σχόλια
item