Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη γωνία του σπιτιού της! [pic] Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη γωνία του σπιτιού της! [pic] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη γωνία του σπιτιού της! [pic]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη γωνία του σπιτιού της! [pic] | tlife.gr
Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, αφού ύστερα από την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού επιστρέφει και πάλι τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. 
Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τα χέρια με την παραγωγή της ΕΡΤ και έτσι από τη νέα σεζόν θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια». Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη με την ίδια να δείχνει ενθουσιασμένη!
Έπειτα από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα η Κατερίνα Παπουτσάκη γύρισε στο σπίτι της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram το ησυχαστήριο της, το μέρος που λατρεύει να περνάει την ώρα της τις καλοκαιρινές ημέρες. Όπως θα δεις, πρόκειται για το μπαλκόνι της. 
Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να τοποθετήσει άνετες ψάθινες καρέκλες και να το διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να ξεκουράζεται και να χαίρεται τα παιχνίδια με τα παιδιά της.
Δες τη φωτογραφία:
Πώς σου φαίνεται;
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι η αγαπημένη γωνία του σπιτιού της! [pic]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8714478205435795334
Σχόλια
item